David Beckham Follow Your Instinct Eau de Toilette férfiaknak

Nem találta meg, amit keresett? Tekintsen meg hasonló illatokat! ÉRDEKELNEK A JAVASLATOK

Termékleírás

Minden bátor férfi és véleményvezér a kockázatokat vállaló, óvatosságra fittyet hányó, ösztöneire vagy megérzéseire hallgató jellemének köszönheti, hogy az élen jár. A megálmodott útján végig hitt önmagában, és éppen az ilyen típusú férfinek készült a David Beckham Follow Your Instinct eau de toilette. Azok közé tartozik, akik kompromisszumokat nem ismerve követik az ösztönös megérzéseiket? Válassza mindennapi illatzerként a David Beckham inspirálta eau de toilette illatot Ön is!

Amit várhat: pacsuli, mandarin, vetiver

A David Beckham Follow Your Instinct férfi eau de toilette nyitányában citrusos energia szabadul fel narancs és mandarin révén. A frissítő tónusokat a szívjegyben ánizs, kardamom és szegfűbors egészíti ki. A hosszan tartó alapréteget pacsuli, haiti vetiver és érzéki fehér ámbra intenzív aromakeveréke alkotja. Biztos lehet benne, hogy ezt az illatot viselve a hölgyek térdre borulnak Ön előtt

Egészítse ki az imidzsét a kiválasztott illattal

David Beckham nem csupán sikeres sportoló, de népszerű reklámarc is. Létrehozta saját férfi illatmárkáját, felesége, Victoria Beckham révén pedig megjelentek a női illatváltozatok is. A Follow Your Instinct férfi eau de toilette (2019) szívesen bevezet a David Beckham illatok világába. Azt a férfit szólítja meg, akinek fontos a külseje és egy elegáns illatszert elengedhetetlennek tart az imidzse kiegészítéseképp.

Fedezze fel

Loading…
Értékelés 5.0

(Értékelések száma:1)

  • 100 % ajánlja
  • 1x recenzí uživatelů

Vélemények 1x

Vásárlói vélemény - Arukereso.hu

Kedvenc illat

  • Szuper
  • Nincs
Visszajelzés hozzáadása és segítsen másoknak a választásban.

Termékalternatívák


Önnek válogattuk


Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest