Clean Blossom Eau de Parfum nőknek

Nem találta meg, amit keresett? Tekintsen meg hasonló illatokat! ÉRDEKELNEK A JAVASLATOK

Termékleírás

Tiszta, friss és elbűvölő. Pontosan ilyen a kanadai Clean márka, amely 2003-ban látott napvilágot. Termékkínálatában illatszereken kívül lakásillatosítók és kozmetikumok is szerepelnek. A Clean márka jelenleg több mint 30 országban van jelen, és leginkább az USA-ban, Japánban, Svédországban örvend nagy népszerűségnek, de nálunk is közkedvelt lett. Elsőként a Clean Original illatot ismerhettük meg 2003-ban, amelyet egy szappankocka ihletett.

A Clean illat varázsának titka az egyszerűségében rejlik

A szappankockára emlékeztető illaton kívül benne található akkordok gyapot, frissen mosott fehérnemű, bőr, friss szellő, eső vagy egy reggeli zuhanyzás frissessége alkotta illatfátyolba borítja a testet.

Illatmentes Clean kollekció

A Clean valami igazán különleges mellett döntött, amikor megalkotta a világ számára az illatmentes parfümöket. Vajon mi teszi őket egyedivé? Bárhol, bármikor viselhető illatokról van szó, hiszen mindegyikük rendkívül könnyű, friss és tiszta. Megalkotóik szerint egyszerűséget hoztak bonyolult világunkba.

Hozza létre saját egyedi illatát

A Clean támogatja a játékosságot és a kreativitást. Az illatok tisztaságának köszönhetően könnyen rétegezhetők, így egyedi illatkompozíciók hozhatók létre.

Fedezze fel

Loading…
Értékelés

Még senki nem értékelte
Írjon véleményt elsőként

Termékalternatívák


Önnek válogattuk


Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest