Chloé Chloé Fleur Eau de Parfum nőknek

Nem találta meg, amit keresett? Tekintsen meg hasonló illatokat! ÉRDEKELNEK A JAVASLATOK

Termékleírás

A Chloé Chloé Fleur Eau de Parfum a női báj, gyengédség és érzékiség szimbólumaként született meg. Az elegáns és szikrázó tónusok harmonikus illatkompozíciót alkotnak, amely elsősorban tavaszi és nyári nappalokon tűnik ki. A Chloé Fleur Eau de Parfum felkelti a figyelmet irodában, kávézóban, az utcán, és azoktól sem maradnak el a dicsérő szavak, akiknek a reakcióját izgatottan várja... Fantasztikus randi illat.

Minden a rózsa körül forog

A Chloé Chloé Fleur nyitányában citrusok, fekete ribizli és őszibarack érezhető, a háttérben pedig virágos akkordok szabadulnak fel. A vasfűvel kiegészülő rózsa és cseresznyevirág illatkincsként jelenik meg a szívben. A befejezésben meleg cédrusfa fejti ki a hatását afrodiziákumként ható fehér pézsma és rendhagyó módon rizs kíséretében.

A Chloé Fleur de Parfum története

A Chloé Fleur de Parfum (2016) a népszerű Chloé Eau de Parfum (2008) új illatváltozataként jött létre. A Chloé Fleur az eredeti illatkompozíció virágosabb verziója, így ellenállhatatlan,bársonyos illatfátylat hagy a bőrön. A törékeny púderes összetétel Michel Almairac és Mylene Alran parfümőrök nevét dicséri. Céljuk az volt, hogy bemutassák a javában virágzó rózsa illatát. Engedje közelebb a Chloé Chloé Fleur virágos aromáit, és hogy minden nap természetesen vonzó legyen!

Fedezze fel

Loading…
Értékelés

Még senki nem értékelte
Írjon véleményt elsőként

Termékalternatívák


Önnek válogattuk


Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest