Calvin Klein CK One Summer 2019 Eau de Toilette

Nem találta meg, amit keresett? Tekintsen meg hasonló illatokat! ÉRDEKELNEK A JAVASLATOK

Termékleírás

A Calvin Klein CK One Summer 2019 Eau de Toilette a legendás unisex CK One egyik nyári limitált kiadása. Szikrázóan modern illatkompozíció, amelyet a fiatal lányok és fiúk értékelnek a leginkább. A vizes és zöld tónusokat megvillantó, jól átgondolt illatalkotás Izland fantasztikus geotermikus fürdőibe invitál, de por állagú matcha tea energikus aromája is érezhető benne. Ez utóbbi érdekessége, hogy még nemrég is Japán teaszertartások része volt. Ez az az illatkompozíció, amelyet a harmatcseppes tavaszi és nyári reggeleken és a hosszú forró éjszakákon is bátran viselhet.

Az izlandi Kék Lagúna és a matcha tea különleges illatkombinációja

A CK One Summer 2019 energikus uniszex illat az izlandi Kék Lagúna inspirálta akkordokkal indít. Mindez a szívjegyben matcha tea aromájával találkozik, és kéz a kézben jut el a stílusos nedves fa akkordjaiig. A 2019-es nyári illatváltozat igazán jól sikerült!

Pop-art stílusú parfümös üvegbe zárva

Vegye csak észre a CK One Summer 2019 egyedi parfümös üvegét! A nyárias pop-art logó mellé saját gyűjtésű matricáit is felragaszthatja. A pop-art (a popular art szóból ered, jelentése: tömegművészet) a 20. század 50-es évei óta van jelen a társadalomban. A popzene, a kommersz művészet, a nagyvárosi kultúra, a képregények és a naponta használt eszközök játszottak szerepet a kialakulásában. Az amerikai pop-art legjelesebb képviselőjeként a képzőművész Andy Warhol ismert. Élvezze a CK One Summer 2019 pop-art ihlette uniszex illatát prájával együtt!

Fedezze fel

Loading…
Értékelés 5.0

(Értékelések száma:1)

  • 100 % ajánlja
  • 1x recenzí uživatelů

Vélemények 1x

Vásárlói vélemény - Arukereso.hu

Imadom ezt az illatot!

Visszajelzés hozzáadása és segítsen másoknak a választásban.

Termékalternatívák


Önnek válogattuk


Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest