Boucheron Jaïpur Homme Eau de Toilette férfiaknak

Nem találta meg, amit keresett? Tekintsen meg hasonló illatokat! ÉRDEKELNEK A JAVASLATOK

Termékleírás

A Boucheron termékei nagyszerű stíluskiegészítők. Az érzéki és friss illatokat pozitiív energiák és életöröm járja át. Erőt adnak, önbizalmat és lehetővé teszik, hogy viselőjük könnyűszerrel alakítson ki kapcsolatokat. Ahol megjelenik, ott a figyelem ráterelődik. A Boucheron férfi, női és uniszex illatok ízlésesek, és akár egy egész megterhelő munkanapon át vagy egy éjszakábanyúló esti program végéig is kitart. Erősítse meg egyedi lényét egy titokzatos és elegáns Jaipur, Quatre vagy La Collection Boucheron illattal! Higgye el, szerettei is szívesen fogadják mint előkelő ajándékot.

Boucheron: Hagyományosan francia ékszerek és illatszerek

A francia Boucheron ékszervállalat 1858-ban indult történetét tisztelet övezi. Mindig is jelentős ügyfélköre volt. A gyönyörű ékszereket hercegnők, maháránik, cárnők, sőt kurtizánok is viselték. A Frédéric Boucheron (1830–1902) alapította vállalat később fő tevékenységi körén kívül illatszerekkel is foglalkozott. Az első illatkompozíció 1988-ban jelent meg Boucheron néven, és a mai napig közkedvelt illat. Más világhírű márkákhoz hasonlóan, mint például a Cartier, Tiffany, Van Cleef and Arpels vagy Christian Dior, a Boucheron székhelye is a párizsi ékszerészek tere, a Place Vendôme. Ráadásul számos más közkedvelt női illatsorozat nevét is viseli. Engedje meg magának a Boucheron nevű luxust! Illatai ékszerek is egyben, amelyek pipereasztala legfőbb díszeiként köszönnek vissza.

Férfi, női és uniszex Boucheron illatok

A népszerű illatkompozíciók között a Boucheron Quatre Pour Homme Eau de Toilette (2015, férfi illat) szerepel, amelyben a lime, az ibolya és a cédrusfa dominál. A parfümös üveg pazar, és minduntalan a Boucheron márka ékszerész hagyományaira utal. A Boucheron Quatre En Rose (2018) női luxusillatot pedig rózsás tónusok jellemzik. Rózsával és jázminnal teli egzotikus virágoskertbe invitál bennünket, és akár az ókori kelet világába is csöppenhetünk. Érdekes még a Boucheron La Collection Néroli d'Ispahan (2017) uniszex illat is. A fűszeres orientális Eau de Parfum arany-fehér ékszerével elmossa a női és férfi illatok közti határokat, ugyanis mindkét nem bátran mondhatja magáénak. Így pedig szerelmespárok, de egész családok kedvencévé is válhat. Megalkotója az ismert és elismert Fabrice Pellegrin francia parfümőr.

Fedezze fel

Loading…
Értékelés

Még senki nem értékelte
Írjon véleményt elsőként

Termékalternatívák


Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest