Bentley Momentum Eau de Toilette férfiaknak

Nem találta meg, amit keresett? Tekintsen meg hasonló illatokat! ÉRDEKELNEK A JAVASLATOK

Termékleírás

Lépjen be a sportautók ihlette illatvilágba. Íme a brit Bentley illatmárka, amely garantáltan segít kiállni az aktív életmóddal járó kihívásokat. Míg a neves Bentley autómárka 1919-től működik, az illatszerek csak 100 évvel később születtek meg. A karizmatikus Bentley férfi illat viszont azonnal nagy sikert aratott, mivel képes volt tükrözni az autótól megszokott különleges stílust. Ebben nagy érdemük van Nathalie Lorson, Dorothee Piot, Mylene Alran és Michel Almairac tapasztalt parfümőröknek.

Bentley: Sportautók és sportos illatok

A brit Bentley autómárka létrejöttéről Walter Owen Bentley (1888–1971) gondoskodott, aki a híres Bentley-forgókként ismert repülőgép-hajtóműveket gyártó cég tulajdonosa volt. A kezdetektől GT. kategóriájú luxusautók gyártására összpontosított, és 1924-ben, 1927-ben, 1928-ban, 1929-ben és 1930-ban a Bentley megnyerte a Le Mans-i futamot. A márka egyébként 1998-tól a német Volkswagen konszernhez tartozik, a Continental és a Mulsanne modelleket kínálja. A legtöbb autót más márkákhoz hasonlóan Kína vásárolja meg. A Le Mans-i futamon aratott újabb sikerekről 2001–2003-ban a Bentley Speed 8 gondoskodott. A trónra kerülésének 50. évfordulója alkalmából 2002-ben II. Erzsébet egy Bentley-t kapott (addig Rolls Royce autókat használt). Az előkelő Bentley 2013-ban illatszerekkel gyarapodott, amelyek az igényes vásárlóknak készültek. A logó ez esetben is a szárnyas B betű.

Stílusos Bentley illatok

A Bentley illattörténete a Bentley For Men (2013) Eau de Toilette illattal kezdődött. Azonnal az autógyár légkörére emlékeztet, és mindig kiemeli az egyéniséget. Máig a vásárlók kedvencei között szerepel. A Bentley For Men Azure (2014) Eau de Toilette autós szimbólumokkal van felvértezve: elegáns fém, a Bentley jele és komoly kék szín. Keresett illat a férfiaknak készült Bentley Infinite Intense (2015) is, vagy a Lalique for Bentley és a Momentum illatsorozat egyes tagjai. Ne is habozzon, hiszen, nem úgy, mint a Bentley autók, az illatszerek mindenki számára elérhető előkelőséget ígérnek. Akár ajándék is lehet partnerünknek vagy olyan férfinak, akit szívesen megajándékoznánk egy sok örömet okozó illattal.

Fedezze fel

Loading…
Értékelés

Még senki nem értékelte
Írjon véleményt elsőként

Termékalternatívák


Önnek válogattuk


Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest