Amouage Beloved Man Eau de Parfum férfiaknak

Nem találta meg, amit keresett? Tekintsen meg hasonló illatokat! ÉRDEKELNEK A JAVASLATOK

Termékleírás

Az Amouage székhelye az arab Ománban található. A márka világhírű női, férfi és uniszex illatszereket kínál, amelyeket a királyi családok és ismert személyiségek használnak, köztük Kate Moss vagy Pierce Brosnan. A nevezetes illatkompozíciók már mindenki számára elérhetőek. Sétáljon végig a Selyemúton a palota rózsakertjében, és élje át a francia parfümériák hagyományos művészetét Madame Butterfly nyomában a 20. század 30-as éveinek lenyűgöző illataival. A híres orientális Amouage Gold női illatban tömjén, virágos aromák, aldehidek és értékes illóolajok egyesülnek. A korszak legdrágább parfümének számított világviszonylatban. Az Amouage parfümös üveg ma sem a legolcsóbb mulatságok sorába tartozik, de egy biztos, amit kap a pénzéért, az igazi kincs.

Amouage: Az ománi szultán márkája

Az Amouage luxusparfümmárka 1983-ban jött létre az ománi szultán jóvoltából. Őfelsége Sayyid Hamad bin Hamoud al bu Said új életet kívánt lehelni az arab parfümök hírnevébe, és ez remekül sikerült neki. Az Amouage a Közel-Keletre jellemző egzotikus luxusösszetevőket tartalmaz. Ilyen az agarfa (oud), az ezüst tömjén, a rózsa és a legkülönfélébb fűszerek. Az egzotikus Amouage egyedülálló parfümös üvegeiről is híres: a női illatoké az ománi Ruwi palotát, a férfi illatoké pedig a hagyományos orientális tőrt ábrázolják. Az Amouage parfümök előkelőséget, eleganciát jelképeznek, és a maga módján mindegyik különleges. Válasszon egy pazar orientális Amouage illatot, amely a felgyorsult világunkba a nyugalom és a béke értékes pillanatait hozza.

Népszerű Amouage niche illatok

Az Amouage (női illat, 1983) rögtön az első, esti társaságba illő illatával sikert ért el, mai neve Amouage Gold. A híres francia parfümőr Guy Robert alkotta meg. Később, 1998-ban megjelent a férfi illatváltozat. A márka további fantasztikus illatai: Lyric Man (férfi illat, 2008), Interlude Woman (női illat, 2012), Reflective Man (férfi illat, 2007), Sunshine (női illat, 2014). Ez utóbbi egy ragyogó illat bódító fűszerekkel, virágokkal, pacsulival, dohánnyal és borókával. Leglábbis leginkább ezek említhetők az értékelésekben kapott csillagok száma alapján. Fedezze fel a legjobbat a parfümök világában, az Amouage niche parfümöt, amely tusfürdőkkel, testápoló tejekkel, testápoló krémekkel, parfümözött toalettszappanokkal és illatgyertyákkal várja a kedves érdeklődőket.

Fedezze fel

Loading…
Értékelés

Még senki nem értékelte
Írjon véleményt elsőként

Termékalternatívák


Önnek válogattuk


Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest