Szűrők beállítása
Nem
  • Férfi
  • Női
  • Uniszex
  • Gyermek
Kategória
Márka

Sikertelen keresés

Kiszerelés
-

Parfümözött lábápoló olajok

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Parfümözött lábápoló olajok

Az ötletes parfümözött lábápoló olaj hosszan illatosan tartja és táplálja a lábfejet, ami különösen a forró nyári napokon játszik fontos szerepet. Így Bizalommal indulhatunk el vele otthonról a felforrósodott utcákat róva akár szintetikus anyagból készült szandálban is.

Hogyan használjuk

A parfümözött lábápoló olaj a lábfejen kívül a térd- vagy könyökhajlatra is alkalmazható. Mindig kellően hidratált, kellemesen illatozó bőrre teszünk vele szert, ráadásul ez az állapot hosszú órákon át tart. A parfümözött olajat leginkább a száraz és nagyon száraz bőrű hölgyek becsülik.

Milyen parfümözött olajokat válasszunk

Kínálatunkban a női parfümözött lábápoló olajak fő képviselője a Carolina Herrera Good Girl. A finom kávé, mandula, kakaó, jázmin és más kellemes virágillat keveredik benne. A Carolina Herrera Good Girl minden illatformája kiemeli a női vonzerőt és a természetes eleganciát. A közkedvelt Frais Monde márka termékei között is szerepel parfümözött olaj. A legjobb értékelést a Lily Of The Valley a Spa Fruit Apricot and White Musk kapta. Blanka így értékeli őket: „Hasonló az illata, mint a Calvin Klein Secret Obsession. Parfümözött olaj létére igazán tartós.”

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest