Versace Eros Eau de Toilette férfiaknak

Nem találta meg, amit keresett? Tekintsen meg hasonló illatokat! ÉRDEKELNEK A JAVASLATOK

Termékleírás

A Versace Eros férfi Eau de Toilette megihletője a hősiesség és a férfiasság, amely Eros görög istennek tulajdonítható. Az Eros nevét viselő parfüm az erős és karizmatikus férfi illata, aki magabiztos, szenvedélyes és megállíthatatlanul győz le bármilyen akadályt, ami az útjába kerül. Az illat célja a lényünk rejtett bugyraiban rejtőző szenvedély feltárása, illetve a nő és a férfi között fellobbanó vágy kiemelése. Donatella Versace szándéka az volt, hogy az illat tükrözze a Versace márka koncepcióját és stílusát.Úgy fogalmazott, hogy a görög motívum az ókori Görögországhoz és a mitológiához való visszatérés jelképe, míg a türkizkék parfümös üveg a Földközi-tengert szimbolizálja. Donatella Versace pedig éppen ezt a kapcsolatot nevezi a Versace lelkének.

Érzéki férfi illat

A Versace Eros friss citrommal, a menta összetéveszthetetlen akkordjaival, a lédús alma illatával indít. A szívben tonkabab, ambroxán és geránium kap szerepet. Az izgalmas alapot pedog cédrus, vetiver, tölgymoha és édes vanília alkotja. Mindez egy különleges illatszimfóniát eredményez. Legyen ellenállhatatlan a Versace Eros férfi Eau de Toilette isteni illatával!

Fedezze fel

Loading…
Értékelés 5.0

(Értékelések száma:3)

  • 100 % ajánlja
  • 3x recenzí uživatelů

Vélemények 3x


Vásárlói vélemény - Arukereso.hu

Nagyon szuper nagyon jo

Vásárlói vélemény - Arukereso.hu

Párom rendelte magának. Tudtuk mit várhatunk, mert ezt használja mióta megismertem. Azt is kaptuk. Isteni férfias, tartós illat! EdT is szuperintenzív illatú, ezek után nem tudom az EdP mit tudhat... : )

Vásárlói vélemény - Arukereso.hu

Szeretem ezt a terméket.


Visszajelzés hozzáadása és segítsen másoknak a választásban.

Termékalternatívák


Önnek válogattuk


Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest