L'Oréal Paris, Mixa vagy Garnier ajándékkal 6 000 Ft feletti vásárlás esetén

Szűrők beállítása
Nem
Kategória
Márka
Ár
-
Kiszerelés
-
Állatkísérlet-mentes
Természetes

Pelenkadermatitis

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Pelenkadermatitis

Az alattomos pelenkakiütések számos bosszúságot okoznak a szülőknek. Vajon mit jeleznek és hogyan előzhetőek meg? A pelenkakiütés kipirosodás és bőrirritáció néven is ismert és a baba popsiján jelenik meg, de a teste más területein is kialakulhat. A pelenkakiütések jellemzően akkor jelennek meg, amikor a baba bőre hosszabb ideig nedves, esetleg közvetlen kapcsolatba kerül a pelenkával vagy a ruhával. Ne feledje, a pelenkakiütések az anyaság normális részeként vannak jelen, és ezért nem kell szégyellnie magát. Akkor is előfordulnak, ha a legjobb tudása szerint törődik az apró csemetéjével.

A pelenkakiütésekről

Ne aggódjon, a pelenkakiütések elkerülésének számos módja van. Elsősorban arra figyeljen, hogy a pelenkát gyakran cserélje, hogy az tiszta és száraz legyen. Pelenkázáskor természetes és hipoallergén pelenkakiütésre tervezett kozmetikumokat válasszon. Mindemellett folyamatosan ügyeljen arra, hogy a gyermeke pelenkája ne legyen túl kicsi vagy túl nagy. Amennyiben lehetséges, hagyja a nap folyamán, hogy a baba egy kis ideig pelenka nélkül legyen, és a bőre megszáradjon. Fontos, hogy lélegezzen a baba bőre és a ruhája ne érjen túl szorosan a bőréhez. Gondoskodjon az érintett bőrterületekről a baba fürdetésekor is, és ügyeljen rá, hogy a baba lehetőleg ne vakarózzon. De mi van, ha mégis? Ne essen pánikba. Elég, ha külön erre készült kenőcsöt használ, amely segíti a bőr regenerálódását és megóvja a további sérüléstől.

Bőrápolás mint prioritás

A vitális bababőr kulcsa a napi bőrápolás megfelelő kozmetikumokkal. Gyengéd és biztonságos termékeket használjon, melyek a kisbaba bőrére készültek. Próbálja ki például a hipoallergén, 96%-ban természetes összetételű, pelenkakiütést megelőző, pelenkázásra ajánlott krémet. Fő összetevője az Uriage termálvíz, amely nyugtatja a bőrt, védőgátat képez rajta, ugyanakkor felfrissíti és helyreállítja a sérült bőrt. Egy másik segítőtárs a pelenkával érintett bőrfelületre készült gyengéd tisztítő krém vagy a 99%-ban természetes összetételű vegán bőrápoló krém cink-oxiddal. A pelenkakiütésre szolgáló, aktuális termékkínálatból biztosan tud választani.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest