Szűrők beállítása
Nem
Kategória
Márka Termékcsalád
Ár
-
Kiszerelés
-

Szövetpelenkák

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Szövetpelenkák

A textilpelenkák az érzékeny bababőr nélkülözhetetlen kellékei még a 21. században is. Minden kisbabának szüksége van puha, könnyű és légáteresztő textilpelenkákra. Ma már különböző típusú, színű és mintájú darabok is kaphatók.

Muszlin pelenkák – egy kis luxus a babának

A modern textilpelenkák alapját képező pamutmuszlin már az első pillanatoktól rendkívül fontos a baba életében. Pelenkaként, törlésre, alátétként vagy éppen takaróként is használható például szoptatáskor. A textilpelenkák multifunkciósak és mindig éppen arra valók, amire szükség van. A baba pedig szó szerint, mintha pamutban feküdne.

A textilpelenkák kínálata természetesen sok-sok lehetőséget foglal magába. Ilyen például a bambuszpelenka vagy a téglalap alakú pelenka, amely speciális nadrágpelenkába helyezhető. Léteznek még tépőzáras nadrágpelenkák is újszülötteknek és csecsemőknek.

A textilpelenka praktikus, környezetkímélő, egy szóval modern

Az utóbbi időben egyre több szülő csomagolja a csemetéjét textilpelenkába. Az elsődleges szempont a környezetkímélés, másrészt a gazdaságosság és az egészség. A textilpelenka különösen környezetkímélő megoldás, mivel nem generál annyi szemetet, mint az eldobható pelenkák, ráadásul gazdaságosabb megoldás is, hiszen ismételten használható. Egy további érv mellette, hogy a gyermek egészsége szempontjából is jobb választás, hiszen természetes anyagból készült és nem tartalmaz vegyi anyagokat, mint az eldobható pelenkák. Ezenkívül puhábbak és kellemesebb tapintásúak, valamint nem kell tartani allergiás reakciók fellépésétől.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest