Szűrők beállítása
Nem Termékcsalád Terméktípus
Ár
-

Shiseido

TOP TERMÉKEK

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A márkáról Shiseido

Tudta, hogy a japán Shiseido immár 150 éve létezik? Ez az a cég, amely Japánban lefektette a modern gyógyszertárak és a szépségipar alapjait.. Alapítója Arinobu Fukuhara, aki 1872-ben hozta létre egy egyszerű oknál fogva. Egyáltalán nem volt megelégedve a japán orvoslás színvonalával és tengerentúli utazásai során szerzett tapasztalatainak köszönhetően látta, hogy mindig van hova fejlődni. Így hát a tokiói modern Ginza negyedben megnyitotta Japán első nyugati stílusú gyógyszertárát. Ma a Shiseido az ország lenagyobb kozmetikai cége, amely sikeresen ötvözi a nyugati hatásokat a keleti hagyományokkal, és nem csupán közkedvelt kozmetikumokat, de elismert illatszereket is kínál.

Az időtálló Shiseido termékek

A népszerű Shiseido gyógyszertár idővel letért a gyógyszertári termékek útjáról, és sokkal inkább a kozmetikumok világa ragadta meg a figyelmét. A Shiseido 1897-ben bemutatta a máig közkedvelt Eudermine arclemosót , amely hidratálja és puhítja az arcbőrt, majd 20 évvel később megjelent a forradalmi Rainbow Face Powder porpúder 7 árnyalatban. Azt kérdezi, mi volt benne olyan különleges? A múlt század elején a japán nők kizárólag fehér púdert használtak. Nem meglepő, hogy a többféle árnyalat megjelenése azonnal elterjedt. A század folyamán számos legendás kozmetikum született. Fokozatosan megjelentek a Shiseido illatok is, és a márka sikeresen terjeszkedett világszerte.

Az arcápolástól a sminktermékeken keresztül az illatszerekig

A Shiseido illatok és kozmetikumok ma már minden előkelő parfümériában és háztartások millióiban megtalálhatók. A vásárlók imádják a megbízható hatékonyságot, minőségi természetes összetevőket és a kozmetikumok kellemes textúráját, akárcsak a Shiseido szofisztikált illatkompozícióit. Próbálja ki ön is a népszerű Benefiance, Future Solution vagy Bio-Performance illatokat vagy engedjen a Shiseido Zen első illatának.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest