Púderes illatok

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Púderes illatok

Elegáns, nőies, gyengéd. Így jellemezhetőek a klasszikus választásnak minősülő púderes illatszerek, melyeket a hölgyek évtizedek óta szívesen viselnek. Éppen azért, mert nem új keletű illathatásról van szó, egyesek régimódinak és elcsépeltnek tekintik. Nagyobbat már nem is tévedhetnének! A modern púderes illatok iránti kereslet ugyanis felfelé ível. Egyes tanulmányok szerint a púderes illatok képesek jobb kedvre deríteni, kellemes emlékeket idézni a gyermekkorunkból, valamint biztonsáérzetet adni. Ha a citrusos és aromás illatok éles jellege nem fogta meg, válassza a szofisztikált púderes illatokat

A hintőporok kedvelt illata

Az arcpúderek és testpúderek a régi időkben kötelező kozmetikumokként voltak ismertek. A legősibb szépségápolási titkok egyike a rizspor, melyet a japán nők számos generációja használt előszeretettel, de különösen a gésák körében volt népszerű. Amikor pedig elérte Európát, a tehetős nemes hölgyek virágaromát adtak hozzá, köztük nőszirmot. Ez az a virág egyébként, amely a púderes illatszerek fő illatjegyeként említhető.. 

Talán sejti, hogy a púderes illatok nem szó szerint hintőport tartalmaznak. A különleges púderes aroma előhívásához a parfümőrök a már említett nőszirmot használják, továbbá pédául ibolyát, rózsát, levendulát, pézsmát, vaníliát. A modern illatszerekben pedig gyakori a szintetikus púderes tónusok alkalmazása is. 

Milyen illatuk van a púderes illatszereknek?

A púderes illatszerek lágyságukkal és gyengédségükkel okoznak meglepetést, és az összetevőik tökéletes harmóniát alkotnak. Kellőképpen elegánsak különleges eseményeken is. Gyakran választják menyasszonyok is az esküvőjük napjára. Az ilyen illatok könnyűek és üdítően hatnak, így akár a mindennapokra is választhatóak. 

A púderes tónusok a fás és a pézsmás illatkompozíciókban tudják kifejteni a hatásukat, a virágos és gyümölcsös aromáknak mélységet ad, az orientális jelleget pedig például a vanília, az ámbra és a pacsuli teszi gyengédebbé. Az édeskés, érzéki púderes illatok könnyen magukkal ragadnak. Válasszon a közkedvelt púderes illatkompozíciók közül!

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest