Vásároljon arcápolókat 4 800 Ft feletti értékben, és tegyen szert ajándékra!

Pascal Morabito Perle Precieuse Eau de Parfum nőknek

Készleten   |  (ID: )
5 450 Ft
Kézbesítés:

Termékleírás

A Pascal Morabito Perle Precieuse Eau de Parfum egy üdítő luxusillat az igényes nőknek. Megalkotója Corinne Cachen parfümőr. Különleges alkalmakra javasolt, amikor az érzékek megismételhetetlen élményben részesülhetnek. Borítsa be testét az igazi illatkincsként ható Perle Precieuse illatfátylával, és élvezze különleges élete minden percét!

Vonzó rózsás illat

A Pascal Morabito Perle Precieuse nyitányában friss mandarin, zamatos körte és kontrasztos édes-savanyú rebarbara szólal meg. Érzéki szívében virágos tónusok bontakoznak ki: tubarózsa, rózsa, tündérrózsa. A háttérben pedig édeskés vanília és erotizáló pézsma kér szót, amely több órán át megmarad a bőrön. A gyengéd rózsás Pascal Morabito Perle Precieuse a pipereasztal ékeként díszeleg.

Tisztelgés a művészet, a tudomány és a szépség előtt

A sokoldalú francia divattervező, Pascal Morabitohírneve leginkább a márka kínálta luxusékszereknek, bőrdíszműnek, utazótáskáknak, fürdőkészítményeknek és illatszereknek köszönhető. A legendás Pascal Morabito Or Black (1980) még a parfümök történetéről szóló könyvekbe is bekerült, és a Grasse-i Nemzetközi Parfümmúzeumban is az állandó kiállítás része. Egy évvel később megszületett a férfi illatváltozat is, amely szintén beletartozik abba a 10 illatszerből álló csoportba, amely több mint 30 éve állja a sarat a modern marketing világában. Ön hogyan értékeli a Pascal Morabito Perle Precieuse Eau de Parfum illatot?

Fedezze fel

Loading…
Értékelés

Még senki nem értékelte
Írjon véleményt elsőként

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest