Orgona mint illatösszetevő

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Orgona mint illatösszetevő

Lehet, hogy iskolába menet gyakorta érezte az orgona illatát, de az is lehet, hogy a nagymamája kertjében találkozott vele, esetleg a kedvenc játszótere szomszédságában volt szerencséje hozzá. Egy biztos, ha virágzott, az egész környék megtelt a csodás illatával, szép apró virágszirmai pedig lélegzetelállító látványt nyújtottak. A virágzó orgona kalandokkal teli, első szerelmeket idéző ígéretes nyarat jelzett, lustálkodással. Ha pedig felnőttként is érzi az illatát, hatására biztosan nem egyetlen szép gyermekkori emlék elevenedik meg a szeme előtt. Nos, mindezek bármikor életre kelhetnek, mégpedig egy finom orgonát tartalmazó illatszert viselve.

Az orgona mint a virágok kedvelt múzsája

Az orgona finom illata és a kedves virágszirmok inspirálóan hatnak a művészekre, köztük költőkre, zeneszerzőkre, festőkre, írókra. Az ősi kelta civilizációkban úgy hitték, hogy az orgona mesebeli tájakra és földönkívüli helyekre röpít. A keresztények rózsafüzéreket díszítettek vele, hogy az orgonavirág elkísérje útjukon a zarándokokat. 

A virágzó fához szintén gazdag szimbólumvilág kötődik. A fehér orgona ártatlanságot és az első szerelmet jelképezi, a lila pedig a kibontakozott, virágzó szerelmet. Az orgona a szépség, az újjászületés, az új élet szimbóluma is egyben. Az alternatív medicinában természetes gyógyszerként alkalmazták bőrproblémákra, apró hegekre, horzsolásokra és napégette bőrre. Az orgona nyugtató hatása az idegrendszerre is jótékony hatással van.

Vajon milyen illatuk van az orgonát tartalmazó illatszereknek?

Készüljön a varázslatos virágillatra, amely gyengéd, friss és krémes. A romantikus organaillatból méz és mandula édes altónusai is felszabadulnak. Tavaszi frissesség, ártatlan nőiesség és laza elegancia jellemzi ezt a felemelő, emlékezetes illatot. Az orgonát tartalmazó illatszerekben az összetevő szintetikus vegyületek formájában jelenik meg. Egyike volt azoknak a virágos összetevőknek, melyeket a parfümőrök több mint 100 évvel ezelőtt megtanultak imitálni.

Az orgona gyakran az illatpiramis tetején áll és női illatok része. A férfi illatokban az erősen férfias összetevők mellett illatkontrasztként jelenik meg. A parfümőrök az orgonát szívesen egészítik ki virágos, fás-orientális, gyümölcsös és citrusos aromákkal. Felfedezhető narancs, bergamott, rózsa, ibolya, cseresznyefavirág társaságában, de sok más összetevővel keverve is. Az orgonát tartalmazó illatszerek trendjének lehetünk szemtanúi. Ne habozzon, Ön is szerezze be valamilyen formában az illatgyűjteményébe!

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest