🎁Max Factor termékek vásárlásához ajándék jár!

Nina Ricci Love in Paris Eau de Parfum nőknek

Nem találta meg, amit keresett? Tekintsen meg hasonló illatokat! ÉRDEKELNEK A JAVASLATOK

Termékleírás

Lépjen be a Nina Ricci illatok és divatstílus elegáns világába. A francia divatház 1932-ben nyitotta meg kapuit Párizsban Maria „Nina” Ricci és fia Robert jóvoltából. Az olasz származású nő eredeti neve Maria Nielli, a divatvilágban pedig Nina Ricciként ismert. Az újonnan megjelent márka főtervezője lett és Robert leginkább a vállalat üzleti és pénzügyi részével foglalkozott. Néhány évvel később Robert megalapította a Nina Ricci divíziót, és számos ikonukus illatot mutatott be a világnak.

A Nina Ricci ruhák minden nőt megmozgatnak

A Nina Ricci divatmárkát a kezdetektől siker övezi. Nem sokkal a párizsi divatház megalapítását követően csak úgy áramlottak be a precíz szabásért luxusanyagokért és finoman kidolgozott részletekért rajongó nők. Nina Ricci hírnevét elegáns, szofisztiált és rendkívül nőies termékeinek köszönhette. A portfólióból nem hiányoztak az estélyi ruhák, az egyszerűbb alkalmi outfitek és a menyasszonyi ruhák sem. Madame Nina Ricci ideje óta a divatháznál több igazgató is megfordult, a márka azonban hűséges maradt az eredeti szofisztikált stílusához. Ninna Ricci modelleket olyan hírességeken is láthatunk, mint Penelope Cruz, Sarah Jessice Parker, Elleon Pompeo, Reese Witherspoon vagy Lindsay Lohan.

Ismerje meg a Nina Ricci illatokat

Nina Ricci már 1946-ban mutatott be illatszereket. A virágos Couer Joie kristály parfümös üvegével azonnal felkelti a figyelmet. Mondani sem kell, hogy slágertermék lett. Két évvel később viszont ezt a sikert beárnyékolta az időtlen Nina Ricci L'Air du Temps megjelenése. Ezt az illatot sorában. A virágos L'Air du Temps jellegzetes szegfű illatjegyekkel kecsegtet, megragadja a szenvedélyt és eleganciát, és a luxus kivitelű üvegcse két galambja a szabadság jelképeként van jelen. Néhány évtized alatt Nina Ricci több tucatnyi különböző illatot jelentetett meg. Ezek között foglal helyet a virágos-gyümölcsös Nina is, amely a márka alapítójának tiszteleg.

Fedezze fel

Loading…
Értékelés

Még senki nem értékelte
Írjon véleményt elsőként

Termékalternatívák


Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest