Szűrők beállítása
Nem
  • Férfi
  • Női
  • Uniszex
  • Gyermek
Kategória
Márka

Sikertelen keresés

Kiszerelés
-

Mellápoló krémek

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Mellápoló krémek

A dekoltázs, a felfedett keblek elsősorban a nyári időszakra érvényesek, de egész évben is találkozhatunk a jelenséggel, például társasági összejöveteleken. Többek között ezért is érdemes törődni ezzel a területtel, mégpedig fejlett kozmetikumok segítségével. A speciálisan összeállított mellápoló krémek célja a hidratálás, bőrfeszesítés, bőremelés a mell és a dekoltázs területén. Használja napozást, redukciós diétát, terhességet és szoptatást követően! Tartsa meg melle szépségét az idő haladtával is!

Mellápoló krémek térségünkből

Remek választás a cseh Dermacol Enja Push Up Firming Cream mellemelő hatású krém, amely elérhető áron kapható. Előnye, hogy láthatatlan melltartóként hat. Természetes összetevőkomplexumot tartalmaz, amely képes visszaadni a mell és a dekoltázs rugalmasságát, illetve segít megakadályozni a bőr megereszkedését. Felvitele napi egyszer javasolt masszázsmozdulatokkal. A lényeg a rendszeresség. A közkedvelt Dermacol Push Up testápoló krém is jó választás, melynek felvitele a mellektől felfelé a dekoltázs irányába történjen.

Próbálja ki a mellápoló géleket és szérumokat is

A krémeken kívül gélek és szérumok is kaphatók mellápolás kategóriában. Próbálja ki például a rendkívül hatékonynak tartott Clarins Bust Beauty Extra Lift Gel mellápoló gélt vagy a Biotherm Super Bust Tense-In-Serum mellnagyobbító hatású bőrfeszesítő szérumot. Biztosan élvezni fogja a viszonylag gyorsan látható eredményeket.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest