A hajápolókat tartalmazó utazószett mint vásárlási ajándék 15 600 Ft feletti Redken rendeléshez jár!

Szűrők beállítása
Nem
  • Férfi
  • Női
  • Uniszex
  • Gyermek
Kategória
Márka

Sikertelen keresés

Kiszerelés
-

Luxustollak

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Luxustollak

Még a pörgős online világ sem szüntette meg a kézírás varázsát. Ellenkezőleg, a luxus toll egyre nagyobb érdeklődésnek örvend világszerte, hiszen megmutatja a személyiségünket, ami sajátos, így kiemeli a használatának különlegességét. Rendkívüli ajándékot keres? Választhatja a luxus tollat. Ez a mindennapi használati eszköz ráadásul megszépíti a hétköznapokat. Egy luxus tollal még a dokumentumok aláírása is élmény lesz

A világhírű Montblanc

Legendás írószereket gyárt az 1906-ban megalakult német Montblanc. Az áttörést az 1924-es év jelentette számára, amikor megszületett a Meisterstück luxus toll. Később ugyanis minden idők leghíresebb íróeszközeként lett ismert. A márka később divatkiegészítőket, bőrárut, karórákat, illatszereket és kozmetikumokat is portfóliójához adott. A Montblanc termékek limitált kiadásúak, támogatják a felhasználók individualitását.

Ajándéktipp: luxus toll szett

Válassza például a Mont Blanc Doue Solitaire Geometric Dimension 163 luxus golyóstollat, amely a klasszikus Mont Blanc dizájn és különleges anyagok ötvözete. Fekete gyantából készült, reprezentatív aranyozott tokban kapható a Mont Blanc geometrikus mintájával, a Mont Blanc behavazott csúcsát jelképező hatágú csillaggal. A Mont Blanc Doue Solitaire Geometric Dimension 163 szett tartalma egy toll pazar ajándékdobozban és egy használati utasítás.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest