Lolita Lempicka Sweet Eau de Parfum nőknek

Nem találta meg, amit keresett? Tekintsen meg hasonló illatokat! ÉRDEKELNEK A JAVASLATOK

Termékleírás

A Lolita Lempicka főleg megrendelésre készített romantikus ruhakölteményeiről híres. Képviselője gyerekkorában képekben fejezti ki álmait. Végül elegáns ruhák terén kezdett tevékenykedni, divatja a nőiességre, az anyagminőségre, a részletekre fektette a hangsúlyt. Ez az a márka, amelyet hírességek is lelkesen viselnek, köztük van például Charlotte Gainsbourg, Vanessa Paradis vagy Anouk Grinberg. A Lolita Lempicka ezenkívül nem hétköznapi összetételű és csomagolású stílusos illatszereket is kínál. Munkahelyre, egy virágos parkban tett hosszú sétára vagy társasági összejövetelre remek választás. Jobb hangulatot teremt és mindig bearanyozza a lelket.

Lolita Lempicka: Rendkívül nőies francia illatok

A Lolita Lempicka márka mögött az ikonikus francia divattervező Josiane Maryse Pividal (szül. 1954-ben) áll, akinek a művésznevének első része Vladimír Nabokov Lolitájához vezethető vissza, a név másik tagját pedig a lengyel festőnő Tamara de Lempická ihlette. A Lolita Lempicka ruhákat, illatszereket és az őket rejtegető parfümös üvegeket mesék és művészet ihlették. A mára már legendássá vált első illat a Lolita Lempicka (1997), amely a világ legkeresettebb illatai közé tartozik és FiFi-díjat is kapott az év legjobb francia parfümeként. Innovatív illatkombináció csokoládéval, vaníliával, édesgyökérrel, csillagánizzsal, ibolyával és nőszirommal. „Nagyon titokzatos, nosztalgikusan édes, ugyanakkor keserű titkokkal övezett illat.Finom és érdekes, akárcsak az üvege. Tartós illat egy lázadó tündérnek.”, írja egy vásárló. A márka 2000-ben előállt első férfi illatával, ez volt a Lolita Lempicka au Masculin.

További Lolita Lempicka illattippek

Keresettek a női Lolita Lempicka So Sweet Eau de Parfum (2016) illatok, amelyeknek az alapja a csábítóan habos pézsma, mézes gyanta és krémes kasmír. A Lolita Lempicka Eau du Désir Eau de Toilette (2010) illatot egy gyűjtő a 160 illatból álló kedvence közül az első tízbe sorolja. Vágy, szeretet, szerelem lakozik benne, és azt a modern nőt szólítja meg, aki megbirkózik a feladataival, veleszületett tartása van és szívesen flörtöl. Esetleg próbálja ki az L de Lolita Lempicka (2006) női illatot, amely tengeri kincsként hat. Biztosan kellemesen érinti, hogy a Lolita Lempicka kozmetikumokon nem végeznek állatkísérleteket és One Voice vegán jelöléssel bírnak.

Fedezze fel

Loading…
Értékelés

Még senki nem értékelte
Írjon véleményt elsőként

Termékalternatívák


Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest