Vásároljon HUGO BOSS Boss Alive termékeket 15 900 Ft felett, és tegyen szert ingyenes szállításra!

Lalique White Eau de Toilette férfiaknak

Készleten   |  (ID: )
9 350 Ft
Kézbesítés:
Nem találta meg, amit keresett? Tekintsen meg hasonló illatokat! ÉRDEKELNEK A JAVASLATOK

Termékleírás

A Lalique létrejötte mögött egy rendkívüli tehetséggel megáldott ékszerés, üvegfúvó, testestül-lelkestül művész áll, aki nem más, mint René Jules Lalique. Eredeti üzletében, amelynek kapui 1905-ben nyíltak meg, luxusékszerek és üvegtárgyak voltak kaphatók. Munkássága több mint 100 évvel később is hatalmas csodálatnak örvend a részletek iránti tökéletes érzékének és természetes elemek használatának köszönhetően. A szecessziós stílus és az art-deco kedvelői biztosan beleszeretnek a Lalique ékszerekbe.

Lalique: Parfümös üvegektől a parfümökig

A gyönyörű ékszerek világa mindig szorosan kapcsolódott a parfümvilághoz, és ez ma sincs másképp. Éppen az illatokat tartjuk az egyik legszebb ékszernek. Érdekességként említhető, hogy kezdetben a Lalique csak érintőlegesen függött össze az illatok világával. François Coty híres parfümőrt ugyanis olyannyira elbűvölték a tehetséges üvegfúvó munkái, hogy felkérte parfümös üvegek gyártására. Később, 1992-ben viszont a Lalique egyenes utat talált az első saját illatszerének bemutatásához.

Különleges Lalique illat

Fedezze fel ön is a művészi alkotásnak tekinthető parfümös üvegekbe zárt illatkompozíciókat. Merüljön el például az orientális-virágos Lalique Lalique női Eau de Parfum illatban, amely az elegancia szinonimája. A férfiaknak pedig a citrusos-aromás Lalique White Eau de Toilette (2008) ajánlott. Frissítő aromáinak köszönhetően remek választás nappali viseletre. A Lalique kínálatában népszerű uniszex illatokat is találunk.

Fedezze fel

Loading…
Értékelés

Még senki nem értékelte
Írjon véleményt elsőként

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest