Szűrők beállítása
Nem
Kategória
Márka
Ár
-
Kiszerelés
-

Játékszerek

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Játékszerek

Segítsen gyermekének megismerni a világot, a szavakat és a tárgyakat! A megfelelően kiválasztott játékszer ugyanis a gyermek nélkülözhetetlen barátja lesz. Tekintse meg ötlettárunkat, és válasszon egy-egy kreatív játékszert, hogy a kicsikéje fejlődjön és szórakozzon egyaránt!

Játékok gyermekeknek minden alkalomra – kiságytól kezdve az autósülésig

Fontos, hogy a kisbaba különböző ingereket kapjon például látáson, tapintáson keresztül. A mindezt újszülöttkortól kínáló pihe-puha altatómaci kiváló választás. A puha anyagán kívül vidáman is fest, ráadásul biztonságos, lekerekített formája van. A kicsikéje figyelmét biztosan felkeltik a puha fütyülő könyvek is, melyek tele vannak színes illusztrációkkal és fürdőjátékként is remekelnek. A kisbaba egyik legszórakoztatóbb útitársai a függő játékok, melyek több érzékszervet „megdolgoztatnak”. Ezek felakaszthatók kiságyra, babakocsira, hordozókendőre, hintára, illetve autós babaülésre. Ne kerüljék el a figyelmét a szenzoros labdák, játékkockák, mászókák vagy az ötletes fürdőjátékok sem! Népszerűek még a kontrasztos függőtükrök is különféle interaktív elemekkel, melyek serkentik a gyermekek hallását, látását, finommotorikáját. Egyszerűen rögzítse a kiságyhoz és élvezze, hogy a gyermeke hosszan eljátszadozik vele.

Szenzoros játszószőnyeg – a 21. század luxusjátéka

Ha babalátogatóba készül és luxusajándékkal szeretné meglepni a kicsit, válassza az újszülötteknek készült szenzoros játszőszőnyeget, melynek köszönhetően a baba tanul, fejlődik és ismerkedik a világgal, nap mint nap új dolgokat felfedezve. Ez a modern játék arra ösztönzi a gyermeket, hogy húzgálja és megfogja a felakasztott játékokat, ugyanakkor hozzájárul a látásának, hallásának, tapintásának, finommotorikájának javulásához. A játszószőnyegre általában további játékok is akaszthatók, így a gyermeke első éveinek szerves része maradhat.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest