Vásároljon Hugo Boss HUGO termékeket, és tegyen szert ajándékra!

HUGO BOSS Hugo Iced Eau de Toilette férfiaknak

Nem találta meg, amit keresett? Tekintsen meg hasonló illatokat! ÉRDEKELNEK A JAVASLATOK

Termékleírás

A HUGO BOSS Hugo Iced Eau de Toilette frissítő és hűsítő illat kiválasztott fűszeres, citrusos és fás aromás akkordokkal. A Hugo Iced a modern városi úriembereknek a jégrissességű hullámokat hozza el, amelyek erőt adnak neki egész napra. Egy ilyen energiatöltettel minden hétköznapi feladat is gördülékenyebben megy. A 2017-ben napvilágot látott Hugo Iced Eau de Toilette a pikánsabb fás-zöld illatkompozíció. Manapság nagyon közkedvelt a férfiak, illetve az őket körülvevő nők körében.

A menta és a keserű narancs lenyűgöző illata

A Hugo Iced férfi parfüm a hűsítő menta és a vad tea illatával indít. A fej friss tónusai a szívben citrus és gyümölcs illatjegyekkel egészülnek ki. Az alap földies vetiverből és meleg fás illatból áll. A Hugo Iced Eau de Toilette hagyományos illatösszetevői mind a fiatalabb, mind az idősebb generáció igényeinek megfelelnek. Borítsa testét tavasztól őszig a Hugo Boss Hugo Iced szikrázó illatába! Ajándékötletnek is remek olyan férfi számára, aki próbálkozások nélkül is megszerzi, amit akar.

Kis kalauz a parfümök 3 rétegéhez

A parfümöknek többnyire felső, középső és alsó rétegük van. A magas tónusok fejként ismertek. Azonnal és kb. 15 percig érezzük. A középső tónusok vagy a szív néhány perc alatt töltődik meg illattal, és 2-3 órán át érezzük. Az alsó tónusok (alap) jellemzően olyan összetevőkből állnak, amelyek a legtovább megmaradnak a bőrön, és még 3-4 órán át érezni az illatukat. Ez elsősorban a fa, az ámbra, a pacsuli, a pézsma és a vetiver.

Megjegyzés: A HUGO BOSS illatok 2021-ben új köntöst kapnak. Előfordulhat viszont, hogy a tőlünk megrendelt kedvenc illata az ezidáig ismert vagy az új üvegben érkezik Önhöz. Mindkét dizajn készleten van (a készlet erejéig). Az illat maga és az összetétel nem változik.

Fedezze fel

Loading…
Értékelés

Még senki nem értékelte
Írjon véleményt elsőként

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest