Farouk Systems CHI Argan Oil Plus Moringa Oil Sampon minden hajtípusra nőknek 355 ml

Nincs készleten   |  (ID: 75194)
4 550 Ft

Termékleírás

Ismerkedjen meg azzal a márkával, amely megjelenése óta átírta a hajápoló termékek történetét, ami nem másnak, mint innovatív készítményeinek köszönhető! A Farouk Systems professzionális szalonminőségű hajápolókat kínál akár otthoni használatra. Szerezzen be Ön is néhányat, és élvezze tökéletes megjelenésű haját az amerikai Farouk Systems jóvoltából!

Farouk Systems: Szalonminőségű haj vegyszerek nélkül

A Farouk Shami régóta dédelgetett álma, hogy a professzionális fodrászoknak minőségi vegyszermentes hajápolókat tudjon kínálni, hogy munkahelyük igazán biztonságos hely legyen. Ez a törekvés 1986-ban a Farouk Systems professzionális hajápolókban került kifejezésre. Alapítása óta Houstonban van a székhelye, akárcsak a NASA Johnson Űrközpontja. Az előrelátó Farouk Shami nem habozott, és együttműködésbe lépett a NASA tudósaival, ami számos forradalmi hajformázó előállításához vezetett.

Forradalmi Farouk Systems hajkozmetikumok

A Farouk Systems 2001-ben kifejlesztette a legelső kerámia hajvasalót, amely éppen a NASA technológiájának köszönhető. Ezzel viszont nincs vége... A Farouk Systems ugyanis több mint 20 szabadalommal rendelkezik a hajápolás területén. Elsőként hozott létre ammóniamentes hajfestékeket és selyemproteint használni hajápolóiban. A Biosilk Silk Therapy mindmáig a márka legtöbb eladást generáló termékeinek egyike. Próbálja ki ezeket az innovatív készítményeket, amelyek fiatalos vitalitást sugárzó, bársonyosan puha, tökéletesen fényes megjelenésű hajat eredményeznek!

Fedezze fel

Loading…
Értékelés

Még senki nem értékelte
Írjon véleményt elsőként

Önnek válogattuk


Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest