Dr. Hauschka Lip Balm Ajakbalzsamok nőknek

Készleten   |  (ID: )
2 810 Ft
Kézbesítés:

Termékleírás

Ismerkedjen meg a német kultuszmárka, a Dr. Hauschka termékeivel, amelyek kiváló regeneráló hatásairól híresek világszerte. A közkedvelt márka 1967-ben jött létre a szépségápolás úttörőinek egyikeként és termékeiben mindmáig gondosan kiválogatott, ellenőrzött mezőgazdaságból származó növényi összetevőket, olajokat, viaszokat alkalmaz. A Dr. Hauschka natúr kozmetikumokat gyártó márka abban hisz, hogy a bőr szépségéhez vezető egyetlen út a tiszta természetben rejlik. Lépjen erre az ösvényre Ön is, és segítsen bőrének visszanyerni a természetes szépségét, regeneráló képességét.

A bőr megközelítése a Dr. Hauschka szemszögéből

A márka alapítója Dr. Rudolf Hauschka már 30 évesen létrehozta a WALA Heilmittel céget, amely homeopátiás természetes gyógyszerekre specializálódott. Néhány évvel később Dr. Hauschka ugyanezen az elven alapuló arcápolókban kezdett gondolkozni. A bőr és a természetes összetevők effajta megközelítése volt tehát a figyelme központjában. Gondolatmenete megvalósításában Elisabeth Sigmund arcápolással foglalkozó szakember volt a segítségére, és 1967-ben bemutatták a holisztikus termékvonalat, amely még akkoriban a Heilende Kosmetik nach Elisabeth Sigmund nevet viselte, ami lefordítva annyit tesz, Elisabeth Sigmund gyógyító kozmetikumai. Később pedig Dr. Hauschka néven lett közismert.

Az arcbőr képes saját magáról gondoskodni. Megmutatjuk, hogyan

A Dr. Hauschka márka több mint 50 év elteltével is hű maradt az elveihez. Tiszteletben tartja a bőrt és a természetes napi ritmusát, és segítséget nyújt neki a legkülönbözőbb életszakaszokban. Ezenkívül lehetőséget ad neki arra, hogy a természetes kivonatok által megoldja az esetleges problémákat. Támogatja az arcbőr egészséges egyensúlyát és harmóniáját. Mindezt az egyedülálló know-how, a természet iránti szeretet, a világ minden tájáról származó, gondosan kiválogatott BIO összetevők teszik lehetővé.

Dr. Hauschka natúr kozmetikumok

Ma a Dr. Hauschka natúr kozmetikumok kínálatában több mint 100 jó minőségű arc-, test- és hajápoló terméket találunk, de a portfólióból a közkedvelt sminktermékek és napozótermékek sem hiányoznak. A készítmények egyike sem tartalmaz szintetikus illatanyagokat, tartósítószereket, szilikonokat, PEG-et sem ásványi olajokat. A termékeket nem tesztelték állatokon. A Dr. Hauschka nem azért állít elő natúr kozmetikumokat, hogy megfeleljen a jelenlegi trendeknek. A Dr. Hauschka ugyanis csak egyetlen utat ismer, és ez az irány rendkívül sikeresnek bizonyul.

Fedezze fel

Loading…
Értékelés

Még senki nem értékelte
Írjon véleményt elsőként

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest