Szűrők beállítása
Nem
Márka Kategória
Ár
-
Terméktípus

Dinnye mint illatösszetevő

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Dinnye mint illatösszetevő

Frissen felvágott, hűsítő görögdinnye egy forró nyári délutánon... nem sok olyan dolog van, ami jobban kiemelné a nyári szünidő hangulatát. A görögdinnye népszerű nyári finomság, amely képes felidézni a nyári örömöket, aromájával pedig gyakran lehet találkozni illatszerekben is. Ismeri a görögdinnyét tartalmazó illatokat?

Görögdinnyés illatok? Keresse a calone összetevőt!

Ha azonban enyhe görögdinnye illatával találkozik egy-egy illatszer viselése során, az összetételben nem találja meg. Az illatpiramisban ugyanis a görögdinnyeillatért a calone felel, ami a szintetikus illatösszetevők egyik legismertebb vegyülete, melynek fénykora a 20. század 90-es éveire tehető. Görögdinnye illatát szeretné érezni egy-egy illatszert viselve? Ez esetben keresse a calone összetevőt a leírásban!

A görögdinnye más szempontból is kissé nehéz eset. Egyesek szerint gyümölcs, mások zöldségnek tartják. Botanikai szempontból a görögdinnye a tökkel és az uborkával rokonítható. Ha pedig a dinnyeféléket szeretnénk összeszámolni, hihetetlen, de 1200 fajtát kapnánk. Az ókori egyiptomiak i.e. kb. 2000 körül termesztették, ma pedig japán gazdák ügyeskednek azon, hogy rendhagyó formájúakat hozzanak létre, mint a szív alak vagy a kocka, ami könnyebben elfér a hűtőszekrényben.

Vajon milyen illatuk van a görögdinnye-aromát tartalmazó illatszereknek?

A görögdinnyés illatszerek a nyarat idézik. A nap csiklandozza a bőrünket, miközben a háttérben csobog a víz és a kertben lustálkodunk. Valaki pedig frissítő dinnyés itallal kínál. A dinnyés illatszerek aromája lehet édeskés, de vizes aromájú is, szórakoztató, ugyanakkor tökéletesen fiatalos. Ön milyen összeállításban választja?

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest