Szűrők beállítása
Nem
Kategória
Márka
Ár
-
Terméktípus
Kiszerelés
-

Csészék

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Csészék

Eljött az idő, amikor a kisbabája inni tanul? Válasszon neki egy szuper tulajdonságokkal felvértezett pohárkát vagy bögrécskét! Kilötykölődés nélkül vezet ugyanis a gyermek önállóságához.

Tegyen szert biztonságos, higiénikus és könnyen kezelhető gyermekpohárra

A gyermekeknek szánt pohárkák, bögrécskék egész peremén ivófelület van. Így sajátos antibakteriális védelmet nyújtanak és Önnek nem kell tartania a káros mikróbáktól. Ráadásul nem akármilyen védelemről van szó, ugyanis a cink természetes jellemzői érvényesülnek, ami ugye kiváló minőséget sejtet. A kis pohár vagy bögre kifolyásgátló. A gyermek megtanulja ellenőrizni a mozdulatait és felkészül rá, hogy nyitott pohárból igyon. Vajon mit tudni a termékdizájnról? A jól kialakított fogantyúk remekül fekszenek a gyermekek kezében. Az alsó rész széles és gumival védett, ami borulásgátló. Szülőként biztosan értékelni fogja a termék egyszerű tisztítását a kevés termékdarabnak és a BPA nélküli összetételnek köszönhetően. Na mit szól mindehhez? Talán jobban nem is gyakorolható az ivás!

Modern bögrécskék, pohárkák csecsemőknek

Választható külön az ivás gyakorlására szolgáló, kiöntésmentes kialakítású pohárka szívószállal vagy anélkül, de sportos cumisüvegek szívószállal és pohárka-tálacska szett is. Minden termék neves márkák portfóliójából kerül ki, melyek biztosítanak arról, hogy a legújabb tudományos ismeretek alapján gyártják egészségre ártalmatlan termékeiket. Az ivófelület hosszát például neurologopédus és beszédfejlesztő terapeuta tervezi. Az ivófelület anyaga pedig kiváló minőségű puha szilikon.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest