Cartier Baiser Volé Parfüm nőknek 100 ml

Nincs készleten   |  (ID: 146799)
39 230 Ft

Termékleírás

Próbálja ki a francia ékszereket és illatszereket kínáló Cartier illatokat. A márka tiszteletreméltó hagyománya 1847 óta él. A TOP termékek egyike az Eau de Cartier Eau de Toilette (2001) bergamottal, levendulával és cédfrusfával, amely egy uniszex illat. A nők és férfiak egyaránt meghajolnak előtte: áttetsző, finom, játékos és tisztaság árad belőle. „A kedvenc illatom. Fantasztikus és luxusillat.”, írja Isabela. „Friss illat, illik nadrágkosztümhöz, farmerhez és bőrkabáthoz, egyszerűen mindig jól jön, ha erősebbnek akarom magam érezni.”, teszi hozzá Petra. Folyamatos igény van a tömegből kitűnni vágyó sármos férfinak való Pasha De Cartier Eau de Toilette (1992) illatra, amely segít kiemelni a férfias előnyöket. Erősítse karizmáját és egyéni stílusát Cartier illatokkal!

Cartier: Pazar ékszerek, órák, parfümvariációk

Ha elhangzik a Cartier márkanév, azonnal luxusékszerekre és -órákra asszociálunk. De mi lenne, ha a pipereasztalunkon illatos ékszerek díszelegnének? Egyes Cartier illatok parfümös üvegei valóban értékes ékszerekre emlékeztetnek. Például arannyal, csiszolt üveggel díszítettek. Ilyen a Carat Eau de Parfum (2018) női luxusillat is, amelyet végtelen szenvedély fűt és a szivárvány hét színét szimbolizáló hét virág lakozik benne. A női, férfi és uniszex Cartier illatok 1981 óta kaphatók, és számos változatuk ismert: friss, édes, pikánsabb illatvariációk. Mindegyikük egyedi és igazán megörvendezteti a szakértői orrokat. A Cartier 2018-ig nagyjából 100 parfüméria színvonalát növelte jelenlétével.

A Cartier La Panthere népszerű illatvonala

A legkeresettebb Cartier illatok egyike a La Panthere Eau de Toilette (női illat, 2018), amely azt sugallja, hogy minden nőben szunnyad egy ragadozó, csak fel kell ébreszteni azt. A gardénia, a pézsma, a gyöngyvirág és a friss zöldnövények jellemzik az illatot, amely a 2014-es azonos nevű Eau de Parfum könnyebb változataként jelent meg. Mindkét illatkompozíció a Cartier hagyományosan ismert jelképére, a Panthere (1986) illatra épít. Benne ugyanis a szabadgondolkodású és kifinomult nő jelenik meg. Stílusában egyesül a vadság az eleganciával, a kecsesség az előkelőséggel...mindez egy fekete párduc kíséretében... Inspirálódjon a Cartier La Panthere illatvonalával.

Fedezze fel

Loading…
Értékelés

Még senki nem értékelte
Írjon véleményt elsőként

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest