Vásároljon HUGO BOSS Boss Alive termékeket 15 900 Ft felett, és tegyen szert ingyenes szállításra!

Calvin Klein Obsession Night Eau de Parfum nőknek

Készleten   |  (ID: )
8 450 Ft
Kézbesítés:
Nem találta meg, amit keresett? Tekintsen meg hasonló illatokat! ÉRDEKELNEK A JAVASLATOK

Termékleírás

Nem sok illatszernek adatik meg, hogy a legjobbak ranglistáján szerepeljen. Egyikük a Calvin Klein Obsession Night női Eau de Parfum (2005), amely a meleg nyári éjszakákat idézi, és abban a pillanatban, amikor beleszippant, holdfényes virágoskertben találja magát. A virágos-orientális illat minden magabiztos nőnek szól, aki az érzéki oldalát kívánja kihangsúlyozni és célja az ellenállhatatlan megjelenés. Az esti, különleges alkalmakra szánt illatszer éjsötétkék parfümös üvege is az éjszaka varázsára utal.

Érzéki virágos-orientális illat

Illatba csomagolt érzékiség? Fedje fel mindezt a kezdőakkordokba szippantva, amelyekben friss bergamott, angelikagyökér, mandarinos-narancsos és vérnarancs aromák szabadulnak fel. A kicsattanó frissességet virágos szív követi. Az ezüstös holdfény rózsa, jázmin, gyöngyvirág és gardénia finom illatútján át vezet az érzlki alaptónusokhoz. Azok ugyanis ámbra, szantálfa, kasmírfa, tonkabab és frissen elvágott vaníliarúd illatkeverékében nyilvánulnak meg.

Ön is ragyoghat csillagként minden éjjel, csak borítsa testét a Calvin Klein Obsession Night női Eau de Parfum illatfátylába!.

Fedezze fel

Loading…
Értékelés

Még senki nem értékelte
Írjon véleményt elsőként

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest