Calvin Klein Eternity Air Eau de Toilette férfiaknak

Készleten   |  (ID: )
9 530 Ft
Kézbesítés:
Nem találta meg, amit keresett? Tekintsen meg hasonló illatokat! ÉRDEKELNEK A JAVASLATOK

Termékleírás

A Calvin Klein Eternity Air Eau de Toilette (2018) egy vonzó férfi illat a tengerparton töltött nyári napokra, tele életörömmel és szeretettel. Meleg, enyhén sós és finoman virágos. Sokan intuitívan a Calvin Klein Eternity Aqua mellé sorolták. Nem véletlenül, hiszen a két illatkompozíció kiegészíti egymást. Ön is kipróbálná az Eternity Air illatváltozatot?

Azúrkék szín és tengeri szellő

Ahogy már a neve is sejteti, a Calvin Klein Eternity Air leginkább légies akkordokat tartalmaz. Kontrasztos illathatást szül borókabogyó és mandarin kísérte vizes tónusokkal. A csábító szívjegy ötvözi az ibolyalevél, a zöld alma és a levendula aromáit, amelyek szabadon váltanak földies akkordokba tengeri alga, szürke ámbra és pacsuli révén. Az Eternity Air Eau de Toilette szórakoztató játékká varázsolja az életet.

A CK Eternity utóda

Az Eternity Air előképe a legendás Calvin Klein Eternity Eau de Toilette, amely egy férfias fougere illat. Jellegét tekintve magát az erdőt idézi, amely a férfihoz hasonlóan erős és magabiztos, ugyanakkor az érzelmeit sem takargatja. A Calvin Klein Eternity 1989-ben mutatkozott be. Egy év múlva már az év illata volt, és 2003-ban belépett a FiFi hírességek csarnokába. Calvin Klein a divatra szenvedélyeként tekintett, és már fiatal korában a professzionalitás motora hajtotta. Az amerikai Bronxból származó, reményekkel teli tehetség (szül. 1942) tökéletesen megvalósította az általa dédelgetett amerikai álmot – olyan márkát létrehozni, amelyet az emberek világszerte imádnak.

Fedezze fel

Loading…
Értékelés

Még senki nem értékelte
Írjon véleményt elsőként

Termékalternatívák


Önnek válogattuk


Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest