Benefit Gimme Brow+ Volumizing Pencil Mikroszálas púderes szemöldökceruza nőknek 1,19 g Változat 2 Warm Golden Blonde

Termékleírás

A Benefit kozmetikai márka tudatos, humoros módon járul hozzá a szépséghez. Világszintű hírneve és sikere éppen ennek köszönhető. A Benefit elsősorban azoknak a hölgyeknek kedvez, akik kifogástalan szemsminkre és szemöldökre vágynak. A márka olyan termékeket kínál, amelyekkel ez könnyűszerrel elérhető otthonunk kényelmében. Próbálja ki Ön is a Benefit szépségápolási trükkjeit. A márka ugyanis arra sarkall, hogy élvezzük az élet minden percét és soha ne adjuk fel!.

Benefit: A nevetés a legjobb kozmetikum

A sminktermékeket, arc- és testápoló kozmetikumokat kínáló márka az amerikai San Francisco városában jött létre 1976-ban. A termékek Jean és Jane Ford nővérek nevéhez fűződnek, és a kifogástalan minőségen kívül a szórakoztató retró jellegű csomagolás fogta meg a világ minden pontján élő vásárlók táborát. A termékek ilyen formájú megjelenése egybecseng a cég mottójával, ami nem mást, mint „A nevetés a legjobb kozmetikum." A Benefit termékekkel minden nő szépnek és szexinek érezheti magát, és eljut bárhová, csak akarnia kell. (A márka szakértői szerint, ha esetleg elsőre nem sikerülne, csak sminkeljünk többet.) A Benefit alapítói szerint„A jó megjelenésű sminknek nem feltétele a komolyság.“. A megnyerő ikerpáros egy indianai farmról származik. Ma már lányaik és unokahúgaik dolgoznak a cégben. Körbeutazzák a bolygót, és ahol megfordulnak, felcsendül a nevetésük és megosztják szakmai ismereteiket, tapasztalataikat.

A legendás Benefit sminktermékek

A Benefit egyik legnépszerűbb terméke a They're Real! dúsító szempillaspirál. Képes ugyanis műszempilla hatásúra dúsítani és hosszabbítani a szempillákat. Szettben is kapható, szemhéjtussal vagy utazó kiszerelésű szemhéjtussal. „Jól használható, nem darabosodik."“, vélekedik egy vásárlónk. Egy másik slágertermék a Benefit BAD gal BANG! vízálló dúsító szempillaspirál. Akár 36 órán át tartós dús hatást biztosít a tudomány erejével: ultrakönnyű aero részecskéket tartalmaz, amelyek megemelik, meghosszabbítják a szempillákat és nem engedik, hogy a gravitációs erő hasson rájuk. Kiválóak a Benefit szemöldökceruzák, az ikonikus pirosító és bronzosító paletták, szemöldökformázó gélek és pomádék, bőrélénkítő púderek, folyékony és bronzosító highlighterek, vízálló szemöldökformázó gélek is. Tekintse meg a Benefit kínálatát, és inpsirálódjon a vásárlói ajánlásokat olvasgatva.

Fedezze fel

Loading…
Értékelés

Még senki nem értékelte
Írjon véleményt elsőként

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok: