Vásároljon HUGO BOSS Boss Alive termékeket 15 900 Ft felett, és tegyen szert ingyenes szállításra!

Vera Wang Embrace Marigold and Gardenia Testpermetek nőknek

Készleten   |  (ID: )
2 830 Ft
Kézbesítés:

Termékleírás

A kínai származású amerikai divattervező, Vera Wang elsősorban a menyasszonyiruha-kollekciói révén ismert. A Vera Wang ruhakölteményeket valóságos sikerözön kíséri. Olyan híres személyiségek viseltek Vera Wang menyasszonyi ruhát, mint Jennifer Lopez, Victoria Beckham, Sharon Stone, Kim Kardashian. A Vera Wang márka azonba nem csupán egyedülálló és lélegzetelállítóan divatos ruháival nyűgöz le, hanem elbűvölő illatszereket is kínál jellemzően romantikus és finom köntösben.

A Vera Wang márka története

Az isteni tehetségű művésznő legelső munkahelye a Vogue magazin volt, ahol Vera Wang lehetőséget kapott arra, hogy mindent megismerjen és elsajátítson, ami összefügg a divatiparral, divatszakmával és szórakoztatóiparral. A magazinnál a kitartó munka valóban eredményes volt számára, hiszen a 23 éves Vera Wangot előléptették. Tehetős apja 1990-ben azzal az ötlettel állt elő, hogy a tehetséges lánya kezdjen el vállalkozni, ehhez pedig a szükséges anyagi támogatást is megadta. Így Vera Wang saját szalont nyitott, ahol a maga tervezte menyasszonyi ruhákat értékesítette. Innovatív és nem hétköznapi ötletei a legnagyobb divatikonok érdeklődését is felkeltették. A legelső Vera Wang illat pedig 2002-ben jelent meg, és hatalmas sikert aratott.

A Vera Wang illatok menyasszonyoknak készültek, de a mindennapokban is viselhetőek

A romantikus Vera Wang Eau de Parfum és Eau de Toilette illatok nem csupán menyasszonyoknak szólnak. Minden nő viselheti őket, aki szívesen érezné magát elbűvölőnek és különlegesnek. A finom virágos-orientális és virágos-gyümölcsös illattónusok csodás parfümös üvegekben kaphatóak. Az igazi kincsnek számító illatkompozíciók és stílusos parfümös üvegek minden nőt lenyűgöznek. Vera Wang azonban a férfiakról sem feledkezett meg. A férfi Eau de Parfum illatok a nőiekkel szemben igencsak provokatívak és csábítóak. A Vera Wang illatok egyébként rendkívül kedvező áron kaphatók.

Nos, Ön melyik Vera Wang illatot szerezné be legszívesebben?

Fedezze fel

Loading…
Értékelés

Még senki nem értékelte
Írjon véleményt elsőként

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest