Legyen az Öné a C-THRU termékek 3 500 Ft feletti vásárlásához járó ajándék!

TOM FORD Ombré Leather Eau de Parfum

Készleten   |  (ID: )
41 445 Ft
Kézbesítés:
Nem találta meg, amit keresett? Tekintsen meg hasonló illatokat! ÉRDEKELNEK A JAVASLATOK

Termékleírás

A TOM FORD Ombre Leather eau de parfum (2018) egy elegáns fekete üvegbe zárt, bőralapú állati illat. Megbízhatóan dobogtatja meg a férfi és a női szíveket, ezért is kapta az uniszex megjelölést. Az Ombre Leather illat a hűvösebb napokon tűnik ki leginkább, és nappal, illetve este is jó választás. Élvezze a luxust, melyet az elismert, szexualitással teli reklámokat megjelenítő amerikai TOM FORD kínál! Érdemes kipróbálni a régebbi uniszex illatkompozíciókat is: Oud Wood (2007), Champaca Absolute (2009), Venetian Bergamot (2015).

A bőr ellenállhatatlan illata

A TOM FORD Ombre Leather férfi és női illat kardamom fűszeres tónusaival indít, mely domináns rózsával és érzéki arab jázminnal folytatódik. Az alaprétegben vonzó tölgyfamoha és gyantás tónusok szabadulnak fel pihentető pacsuli tónusaival. A TOM FORD Ombre Leather eluralja az érzékeket és különleges érzéseket ébreszt.

Az uniszex illat használata

Az uniszex illatokat a szabadelvő férfiaknak és nőknek találták ki. Összetételük többnyire friss és fűszeres tónusokból áll, melyek kellemesen hatnak a férfiak és nők érzékeire. A TOM FORD Ombre Leather eau de parfum nagyon intenzív, így könnyen kifejti hatását, még egyet cseppentve a fülcimpa mögötti részre is. Általánosságban az illat felvitele a pulzuspontokra történjen, például a könyökhajlatba. Egy másik trükk pedig a bőr bekrémezése az illatszer felvitele előtt.

Fedezze fel

Loading…
Értékelés

Még senki nem értékelte
Írjon véleményt elsőként

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest