Stella McCartney Pop Eau de Parfum nőknek

Nem találta meg, amit keresett? Tekintsen meg hasonló illatokat! ÉRDEKELNEK A JAVASLATOK

Termékleírás

A Stella McCartey Pop Eau de Parfum (2016) különleges és provokatív illat az új évezred lányainak. Tökéletesen illik ugyanis a pajkos, félelmet nem ismerő lelkivilághoz. Az illatkeverék nem megszokott aromákat tartalmaz, ami hozzájárul az Eau de Parfum különlegességéhez. Virágos-fás akkordok jellemzik üdítő tónusokkal, ami hangsúlyt ad a modern lázadó stílusnak. Mindezt pedig csak az autentikus és természetes Stella McCartey Pop Eau de Parfum képes biztosítani.

Szippantsa be a szabadság illatát! A kezdőakkordokban ugyanis paradicsomlevél, ibolyalevél és zöld mandarin indul frissítő illatútra. A szívjegy édes,virágos bűvöletként jelenik meg intenzív tubarózsával és titokzatos frangipánival. Mindez gyengéd ölelésként hat a meleg szantálfa, cédrusfa és pézsma alkotta alaprétegben.

Engedje szabadjára az érzéseit, vágyait, és nyissa ki a szívét! A spontaneitásra ösztökélő Stella McCartney Pop a legjobb barátnőnek bizonyul: megért és mindig Ön mellett áll. Kezdődhet a mókával, örömmel és kalandokkal teli utazás! A pajkos, édeskés Stella McCartey Pop fiatal lányokat megszólító illat tökéletesen mutatja be gondtalan életet. Tele van energiával, mámorító aromákkal és lépten-nyomon izgalmat jelez.

Fedezze fel

Loading…
Értékelés

Még senki nem értékelte
Írjon véleményt elsőként

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest