Roberto Cavalli Florence Eau de Parfum nőknek

Készleten   |  (ID: )
12 220 Ft
Kézbesítés:
Nem találta meg, amit keresett? Tekintsen meg hasonló illatokat! ÉRDEKELNEK A JAVASLATOK

Termékleírás

A Roberto Cavalli Florence Eau de Parfum (2017) egy csábító női illat, amelyet karácsony éjszakája és a toszkán művészetek ihlettek. Természetes eleganciát, szépséget és érzékiséget fejez ki. A magabiztos nőket szőlítja meg, akik inkább sejtelmesen flörtölnek, mintsem, hogy nyílt csábításba kezdenének. Nem kívánják azonnal felfedni magukat, a férfiakkal fesztelenül társalognak, általánosságokban beszélnek és a viselkedésük nem feltűnő. Tudják ugyanis, hogy így majd a férfi fog közeledni hozzájuk, és ez igazán imponál nekik.

Engedje, hogy meghódítsák a Florence illat társaságában

A Roberto Cavalli Florence Eau de Parfum kezdetben gyümölcsös akkordokat mutat be fekete ribizli és mandarin szereplésével, amit grapefruit virága és fekete ribizli követ. Ezt követően hibiszkuszmag uralja a terepet, majd az alaprétegben pézsma, pacsuli és ámbra találkozására kerül sor. A Florence Eau de Parfum illatkompozícióban érzéki pacsuli fejti ki a hatását, amely az ébenfekete éjszakát is beragyogja. Még egy szexi pillantás a kiszemelt férfira, és a siker garantált... Ahhoz, hogy az érdeklődés megmaradjon, dicsérje meg a munkáját vagy éppen a kidolgozott izmait...

A Roberto Cavalli társaságában

Roberto Cavalli toszkán divattervező, aki nem meglepő módon illatalkotásokban fejezi ki az őt körülvevő környezet szépségét. A Roberto Cavalli luxusillatmárka dizájnos parfümös üvegei a legigényesebb vásárlókat is elbűvölik.

Fedezze fel

Loading…
Értékelés

Még senki nem értékelte
Írjon véleményt elsőként

Termékalternatívák


Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest