Vásároljon HUGO BOSS Boss Alive termékeket 15 900 Ft felett, és tegyen szert ingyenes szállításra!

Montana Parfum De Peau Eau de Toilette nőknek

Készleten   |  (ID: )
20 310 Ft
Kézbesítés:
Nem találta meg, amit keresett? Tekintsen meg hasonló illatokat! ÉRDEKELNEK A JAVASLATOK

Termékleírás

Felszabadult érzés, különleges élmény után sóvárog? Viseljen illatékszert a Montana jóvoltából! Minden egyes termék kiemeli az érzéki és magabiztos oldalát. A női és férfi Montana illatokat érdemes a test pulzuspontjaira felvinni, mivel a melegebb bőrfelületen az összetevők jobban kifejtik hatásukat és még inkább kitűnnek.

Montana: pénztárcabarát csinos francia illatköltemények

A francia Montana parfümház 1986-ban vált ismertté a Parfum de Peau női illatnak köszönhetően. Erős állati és bőr akkordok jellemezték. Három évvel később bemutatásra került a hasonló illatjegyeket tartalmazó férfi változata. A Mood illatkollekció(2006) is nagy érdeklődésnek örvendett. Három rendkívül nőies illat alkotja, az illatkompozíció vagy virágos, (Sensual) vagy ciprusos-virágos (Sexy) vagy orientális-virágos (Soft). A kínálat egyre csak bővült a 21. század 20-as éveiben megjelent Peau Intense női illat megjelenéséig. Benne tömjén, bolgár rózsa és bőr játszott szerepet. A mai nő eseménydús és szabadfelfogású életére szabva folytatja a márka első illatalkotására jellemző stílust és elgondolást. Figyelmet érdemelnek a Montana parfümös üvegek is, amelyek baráti árral kecsegtetnek.

A vásárlók kedvenc Montana illatai

Pozitív véleményeknek örvend a Graphite Eau de Toilette (férfi illat, 2011), amely Nathalie Lorson neves parfümőrnek köszönhető. Meleg cédrusfa, guajakfa és földies ibolyalevél határozza meg pikáns bors kíséretében. A férfiak kedvelt választása az Initial Eau de Toilette (2015) is. Kardamommal, fahéjjal, bergamottal és szerecsendióval indít. A szív ritmusát tonkabab adja, az alapban pedig cédrusfa emelkedik ki. A női csábítás erőteljes segédeszközei a Suggestion Eau Cuivree, Suggestion Eau d'Or a Suggestion Eau d'Argent Eau de Parfum illatok. Olyan nemesfémek ihlették, mint a réz, az arany és az ezüst. A Parfum de Femme Eau de Toilette illatra a nőiesség jellemző. Mi több kívánható?

Fedezze fel

Loading…
Értékelés

Még senki nem értékelte
Írjon véleményt elsőként