Montale Pretty Fruity Eau de Parfum

Nem találta meg, amit keresett? Tekintsen meg hasonló illatokat! ÉRDEKELNEK A JAVASLATOK

Termékleírás

Vonzza a kelet varázsa és érzékisége? Meg szeretné ismerni az orientális illatok történetét? Fedezze hát fel az izgalmas francia Montale niche parfümöket. A szerelem, a boldogság és a titkok régmúlt időket idéző bájitalai finomságokkal, ínyencségekkel. A Montale női, férfi és mindenekelőtt uniszex illatokat kínál. Olyanokat, amelyekben friss és fűszeres tónusok dominálnak és kellemesen hatnak a női és férfi érzékekre. Gyakran értékes agarfából vagy saspáfrányból nyert oudot, afrodiziákumként ható aromás gyantát tartalmaznak. A kifinomult orientális Montale illatok különösen hűvösebb időben, illetve társasági összejövetelek során fejtik ki hatásukat. Hangulattól függően viszont napközben is megfelelőnek bizonyul.

Pierre Montale: A parfümvirtuóz

A Montale Párizsban született meg 2003-ban Pierre Montale ügyes parfümőr jóvoltából. Korábban sok időt töltött Szaúd-Arábiában, ahol a királyi család és más hírességek illatszereinek megalkotásáról gondoskodott. Épp ezek az illatkeverékek tekinthetők a keleties Montale parfümváltozatok kiindulópontjának. Az exkluzív Montale illatok magas koncentrációjú természetes alapanyagokat tartalmaznak, ezért erőteljes, tartós illatuk van. A parfümös üveg pedig szintén tekintetet vonzó, maga Pierre Montale pedig azt hangoztatta, hogy évente jön elő új illatokkal, ugyanakkor a piaci igényeket figyelembe véve. A nőket mindig is érdekelték az újdonságok, és ez ma sincs másképp, legyen szó Franciaországról, Szaúd-Arábiáról, vagy a világ bármelyik más részéről.

A legismertebb Montale Paris illatok

Nagy érdeklődésnek örvend az Aoud Parfums Montale, az első francia illatvonal, amely az oud illatnak tiszteleg, különösen az Aoud Damascus (női illat, 2006), az Aoud Flowers (férfi illat, 2008) és az Aoud Musk (uniszex illat, 2010). Egyebek között pedig a Montale Paris említhető, amely az arab világ közkedvelt esszenciáit tartalmazza. Ilyen a rózsa, a jázmin, válogatott fűszerek, a pézsma, a vanília, a vetiver, a cédrusfa és a szantálfa. A legismertebb illatok közé a Ginger Musk (uniszex illat, 2006), a Jasmin Full (uniszex illat, 2006), a Louban (uniszex illat, 2009) vagy a Pure Gold (női illat, 2009) tartozik. Az alapban jól érezhető a fehér pézsma, a vanília és a pacsuli. A Montale 2017-ben a Diamond női illatkollekcióval tarolt. Minden egyes illatalkotásban luxus lakozik, ám szinte bárki megengedheti magának.

Fedezze fel

Loading…
Értékelés 0.5

(Értékelések száma:1)

  • 1x recenzí uživatelů

Vélemények 1x

Simon E.
Vásárlói vélemény - Parfimo.hu

Nem ajánlom. Tartóssága semmi

  • Óriási csalódás. Soha többet nem rendelném újra.

PARFIMO.HU:

Kedves Vásárló,

 

köszönjük értékelését, sajnálattal vesszük tudomásul, hogy a termék nem felel meg elképzelésének. A tartósságot rétekezéssel vagy tusfördő és testápoló használatával lehet megnövelni.

Probléma esetén legyen kedves felvenni a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az info@parfimo.hu e-mail címen vagy a +36 1 9555 758 telefonszámon.

Megértését köszönjük.

 

Szép napot kívánunk! a Parfimo.hu csapata

Visszajelzés hozzáadása és segítsen másoknak a választásban.

Termékalternatívák


Önnek válogattuk


Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest