Lanvin Jeanne Lanvin Eau de Parfum nőknek 100 ml teszter A teszter azonos összetételű, mint a hagyományos megjelenésű termék. Az eltérés: díszcsomagolás nélküli, kartondobozba csomagolt termék, de előfordulhat doboz nélkül is. A csomagolás megegyezik a hagyományos megjelenésű termékkel, de előfordulhat, hogy eltérő a kiszerelése, némelyik része, és egyes parfümök esetében hiányozhat a parfümszóró kupak.

          
Készleten
9 490 Ft

Termékleírás

A Lanvin márka megalkotója Jeanne Lanvin 1867-ben született Párizsban egy tizenegy gyerekes szegény család elsőszülöttjeként. Jeanne tanoncként kezdett dolgozni egy elismert párizsi kalapkészítőnél, és csupán 16 évesen már a saját modelljeit tervezte. Később varrni is megtanult, és 22 évesen már saját szalont nyitott, ahol hamarosan luxus ruhadarabokat gyártott. Ekkor született meg a híres Lanvin márka, amely a mai napig elismert divatcikkgyártóként ismert.

1924-ben pedig megjelentek a Lanvin női és férfi parfümök is. Fontos az 1927-es év, amikor bemutatásra került a Lanvin legendás Arpège parfüme. Hatalmas sikert aratott, és rövid időn belül újabb nagyszerű Lanvin parfümök születtek, amelyek befolyással voltak a történelemre. Közülük a legismertebb női illat a Lanvin Éclat d’Arpège, a férfi illatok közül pedig az l’Homme.

Értékelés

Még senki nem értékelte
Írjon véleményt elsőként

Szállítás:
Fizetés: