Vásároljon testápolókat, és a 2., alacsonyabb árú terméket nagyszerű 10%-os kedvezménnyel szerezheti be!

Juvena Body Care 24H Dezodorok nőknek

Termékleírás

Különleges és első osztályú öregedésgátló bőrápolók. Ez a svájci Juvena. A világpiacon 70 éve van jelen, és rengeteg tapasztalatra tett szert a bőröregedés elleni harcban. A Juvena öregedésgátló termékei különösen azoknak a nőknek kedveznek, akik szívesen megállítanák az időt legalább egy pillanatra, majd megmutatnák a világnak a ragyogó és energiával teli arcbőrüket.

Egyedülálló anti-ageing technológia: Juvena SkinNova SC Technology

A svájci Juvena 1954-ben jött létre, és a világon azóta is az öregedésgátló kozmetikumok és az arcápolás terén végzett kísérletek mesterének tartják. Maga a Juvena megnevezés a latin juvenalis szóból ered, ami annyit tesz, fiatalosság. Ez tökéletesen tükrözi a márka egész vízióját. A Juvena legnagyobb felfedezése azonban az áttörést jelentő SkinNova SC Technology. Ez a technológia képes aktívan segíteni az arcbőrben lévő őssejteket, ami hozzájárul a bőrsejtek ideális mikrokörnyezetének kialakításához. Egyidejűleg hozzájárul a bőrmegújuláshoz, a bőrfeszesítéshez és egészében képes az arcbőrt a lehető legjobb ápolásban részesíteni. A Juvena kozmetikumok egyszerűen a legjobb tulajdonságokkal bírnak és a legigényesebbek elvárásainak is szépen megfelelnek.

Fiatalos arcbőr a Juvena kozmetikumoknak hála

Az előkelő svájci Juvena kozmetikumok igyekeznek minden nőnek megadni azt a pillatanot, amikor újra kiemelhetik a friss, tekinteteket vonzó és ragyogó arcbőrüket. A Juvena termékek sikeresen vívják meg a harcot a bőröregedés jeleivel. Ez pedig lehetővé teszi a nők számára, hogy újra vonzónak, érzékinek érezzék magukat kortól függetlenül. A Juvena képes volt tökéletesen kombinálni a svájci minőséget és az egyedülálló tudományos kutatások eredményeit. Ezzel új energiát hozott minden nő életébe, aki a fokozatos bőröregedés miatt csüggedt. A Juvena egyszerűen a szakterülete sztárja.

Részesítse arcbőrét fiatalos megjelenésben a Juvena ránctalanítóinak hála.

Fedezze fel

Loading…
Értékelés

Még senki nem értékelte
Írjon véleményt elsőként

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest