Juicy Couture I Am Juicy Couture Eau de Parfum nőknek

Készleten   |  (ID: )
 
  18 470 Ft
Kézbesítés:
Nem találta meg, amit keresett? Tekintsen meg hasonló illatokat! ÉRDEKELNEK A JAVASLATOK

Termékleírás

A Juicy Couture és Harry Fremont parfümőr létrehozták 2006-ban a Juicy Couture Eau de Parfum illatot, amely egyaránt érintette meg a nyilvánosságot és a szakmai köröket. Így 2007-ben megkapta a legjobb női illat címet. Ránézésre ékszer, maga az illat könnyű, friss, de nem felületes, ugyanakkor merész, szexi, azonban nem tolakodó. Ezt egyszerűen meg kell tapasztalni! A Juicy Couture illatában nagy valószínűséggel az édeskés tubarózsa és a liliom lesz a legmegnyerőbb, ezt keresztezi a csábító karamell és a francia creme brulee aromája. Keresett még a virágos-gyümölcsös Viva La Juicy (2008) fiatalos illat. A terjedelmes illatsorozat igencsak vonzó és nőies parfümös üveggel kecsegtet, amelyet rózsaszín masni díszít. Iva a következőket írja róla: „Csodás illat, jobbat nem is ismerek.”*

Juicy Couture: Csábos, játékos illat

Az amerikai Juicy Couture Los Angelesben jött létre 1997-ben, és rövid időn belül az egész világ megkedvelte, elsősorban lányok és fiatal nők. A márka mókás mintázatú szabadidős ruházatot kínál. Ehhez pedig női táskákat, cipőket és nem konvencionális illatokat. A Juicy Couture illatszerek 2007 óta kaphatók. Többnyire nőket szólítanak meg, de a Dirty English (2008) a férfiaknak kedvez. Többek között a legendás Madonna is a márka kedvelői között foglal helyet.

Juicy Couture a színesebb életért

A Juicy Couture Viva La Juicy Soirée Eau de Parfum jó illattipp fiatal lányoknak. Magával visz egy hagyományos amerikai vad jelmezes buliba. Élvezze a mennyei gyümölcsök zamatát, a virágok jellegzetes illatát és a pulzáló pézsmát. Bármilyen esti programra vagy pihenős hétvégére jól jön. Akkor, ha a gondokat hátra akarjuk hagyni legalább egy kis időre. A romantikus lelkeknek a Couture Couture (2009) Eau de Parfum női illatot ajánljuk. Ez a szilva és a jázmin egész évben viselhető illatkeveréke. „A környezetem messziről érzi a kelet illatát... Mindenki azt kérdezi, milyen illatszert használok, a parfümös üveg pedig isteni!”. Írja ajánlásában Jana. A jéghideg felfrissülés a Viva La Juicy Glacé (2017) Eau de Parfum illatával érhető el. Egy biztos, a férfiak lefagynak tőle... Általa könnyűszerrel uralkodhat jégbirodalmában. Flörtöljön kedvére, szórakozzon, élvezze az életet a Juicy Couture illatokkal!

Fedezze fel

Loading…
Értékelés

Még senki nem értékelte
Írjon véleményt elsőként

Termékalternatívák


Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest