Vásároljon arcápolókat 4 800 Ft feletti értékben, és tegyen szert ajándékra!

JOOP! Femme Eau de Toilette nőknek

Nem találta meg, amit keresett? Tekintsen meg hasonló illatokat! ÉRDEKELNEK A JAVASLATOK

Termékleírás

Borítsa testét orientális érzéki virágillatba a Joop! Femme Eau de Toilette (1987) révén! Ez az orientális-fás illatfelhő teljesen magával ragad, és erősen kiemeli a nőiességet. Megjelenése óta mind a mai napig tud új rajongókat szerezni.

Bizarr illatkombinációk

Az illatban bizarr illatkombinációk jelentkeznek, mégpedig friss gyümölcs, koriander és aldehidek találkozásával, ami egyébként tisztaság és luxus érzését nyújtja. A szívben romantikus narancsfavirág, jázmin, gyöngyvirág és rózsa fejti ki kellemes illathatását. Az illat varázslatosan csábító jellegéért az erőteljes alap felel, fás és intenzív szantálfa, finom vanília, pacsuli, tonkabab és napfényjárta borostyánkő formájában.

Felejthetetlen élménnyé tenné az esti összejövetelt? A Joop! Femme lesz a megfelelő választás! Kiválóan illik csábító élményekkel teli, titokzatos estélyekre. Ez az az illat, amely felmelegít a hűvös napokon, és egész nap egy kedves nyári emléket idéz. Miért is ne tartana igényt az orientális világ érintette érzékiségre és luxusra? A Joop! Femme Eau de Toilette mindezt könnyűszerrel megadja.

Fedezze fel

Loading…
Értékelés

Még senki nem értékelte
Írjon véleményt elsőként

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest