Vásároljon testápolókat, és a 2., alacsonyabb árú terméket nagyszerű 10%-os kedvezménnyel szerezheti be!

Jimmy Choo Urban Hero Eau de Parfum férfiaknak

Készleten   |  (ID: )
19 290 Ft
Kézbesítés:
Nem találta meg, amit keresett? Tekintsen meg hasonló illatokat! ÉRDEKELNEK A JAVASLATOK

Termékleírás

A Jimmy Choo cipőinek köszönheti hírnevét, amelyek olyan filmekben láthatók, mint a Charlie angyalai, Az ördög Pradát visel, Szex és New York. A márka népszerűségéhez illatszerei és kozmetikumai is hozzájárulnak. A finom lédús aromájúJimmy Choo illatok hű kísérőink munkahelyen, társaságban és meghitt pillanatokban egyaránt. A márka első illatalkotása a Jimmy Choo (2011) női Eau de Parfum, amely a gyümölcsös-ínyenc ciprusos illatkategória képviselője. Ügyesen kombinálja az édes, földies és lédús tónusokat. Egy évvel később pedig megjelent könnyebb, Eau de Toilette változatban is.

A Jimmy Choo luxusillatok

A Jimmy Choo londoni divatmárka 1996-ban született meg a maláj divattervező Jimmy Choo (szül. 1948-ban) és a Vogue magazin szerkesztője Tamara Mellon (szül. 1967-ben) révén. Intenzív és érzéki illataival a Jimmy Choo világszerte rengeteg rajongót szerzett. Népszerű darab például a Jimmy Choo L'Eau (2017) Eau de Toilette nőknek, amely a modern csábítás nagymesterének nevezhető. A megigéző illat azt az elegáns nőt szólítja meg, aki képes elérni, hogy minden férfi a lábai előtt heverjen. Közkedvelt még a szexi Jimmy Choo Blossom Eau de Parfum (2015), a nőiesség, a luxus és az érzékiség jelképeként. Élvezze a hollywoodi csillagok és a brit királyi család lábbelijeit megalkotó cipőtervező illatalkotásait.

A 21. századi férfi a Jimmy Choo szemszögéből

Az egész éven át viselhető Jimmy Choo Man Blue Eau de Toilette (2018) a 21. századi férfi munkára és szabadidőre fordított idejének összhangját hangsúlyozza. A cég alapításának 22. évében a férfi Jimmy Choo felfogásában egy szimpatikus alak egyszerű pólóban, sötétkék öltönyben és fehér sportcipőben. Nyugalmat áraszt és mágnesként vonzza a nőket. Gördeszkával szeli a várost, fülében pedig a rockzene szól. Felismeri? Most már csak annyi a teendője, hogy megrendelje azt az illatot, amely egybeolvad a bőrével. Egy másik illattippünk pedig a Jimmy Choo Man Eau de Toilette (2014), amely különböző területeken dolgozó és más-más érdeklődési körrel bíró férfiak rajongótáborának örvend.

Fedezze fel

Loading…
Értékelés

Még senki nem értékelte
Írjon véleményt elsőként