Vásároljon HUGO BOSS Boss Alive termékeket 15 900 Ft felett, és tegyen szert ingyenes szállításra!

James Bond 007 James Bond 007 For Women III Eau de Parfum nőknek

Készleten   |  (ID: )
4 230 Ft
Kézbesítés:
Nem találta meg, amit keresett? Tekintsen meg hasonló illatokat! ÉRDEKELNEK A JAVASLATOK

Termékleírás

A James Bond 007 For Women III Eau de Parfum egy egész évben viselhető, édes, trópusi akkordokat megjelenítő illat a kalandos természetű nőknek. A James Bond 007 a legendás brit titkosügynök jellemét szem előtt tartva jött létre izgalmas női és férfi illatváltozatokban. Erős jellemeknek ajánlott, akik bátran megnyilvánulnak és mindig szívesen állnak a figyelem központjában.

Érzéki egzotikus gyümölcsös és virágos napfényjárta illatkeverék

A James Bond 007 For Women III női illatban kezdetben ananász és papája alapú zamatos gyümölcsös tónusok érezhetők, majd a szívben napfény és egzotikus virágok aromája jelenik meg frangipáni és ylang-ylang képviseletében. A záróakkordok érzéki illatkompozíciót sejtetnek, amelyben pacsuli, szantálfa és benzoe gyanta dominál. A James Bond 007 For Women III illatkompozíció dezodor és testápoló tej formájában is kapható.

Egy, kettő, há-rom: A James Bond 007 számára az unalom szó nem létezik

A James Bond 007 For Women III (2017) nem sokkal a 2015-ben napvilágott látott esti és 2016-os James Bond 007 For Women II nappali illatváltozatokat követően jött létre, és veszélyesen vonzó illatként emlegették. Ezt a gondolatsort erősíti az Eau de Parfum titokzatos lila parfümös üvege is. Az illatkompozíciók mindegyike orientális-virágos, de mindegyikük tartalmaz egy új ötletet. Az illattrió arca Caterina Murino lett, a James Bond Casino Royale c. filmben szereplő színésznő. A James Bond 007 James Bond 007 For Women III Eau de Parfum a vörös szőnyeg sztárjaként ünnepli azt, aki viseli!

Fedezze fel

Loading…
Értékelés

Még senki nem értékelte
Írjon véleményt elsőként