Vásároljon Hugo Boss HUGO termékeket, és tegyen szert ajándékra!

Jaguar Pace Eau de Toilette férfiaknak

Készleten   |  (ID: )
6 555 Ft
Kézbesítés:
Nem találta meg, amit keresett? Tekintsen meg hasonló illatokat! ÉRDEKELNEK A JAVASLATOK

Termékleírás

Válassza a híres brit autómárka nevét viselő Jaguar illatot. Immár 1988 óta szolgál termékeivel, amelyek leginkább az erős jellemű, lebilincselhetetlen férfiakat szólítja meg, azokat, akik célirányosan kalandot fürkésznek és nem riadnak meg az előttük álló kihívásoktól. Meglátja, hogy a Jaguar illatok mennyire képesek felkelteni a kifinomult női érzékeket. Már-már annyira, mint egy luxusautó. Ilyen például a Jaguar Excellence Intense Eau de Parfum (2012), amelyről ezt írja egy úr „Az első illatszerem és nagyon elégedett vagyok vele. Egy hölgyet le kellett ráznom, amikor viseltem.”

Jaguar: A híres autómárka stílusát tükröző illatok

Ha a színészek, énekesnők vagy szivargyártók birtokolhatnak illatsorozatot, miért ne lehetne autómárkákról is elnevezni egy-egy illatot? Ilyen alapon született meg 1922-ben a brit sportkocsi luxusmárkájának illatkollekciója. Maga a Jaguar márkanév azonban csak 1945-től létezik. A Jaguar illatok kiemelik a férfiasságot és növelik az önbizalmat. A Jaguar többnyire férfiaknak kedvez, de találunk itt női illatokat is, mint például a Miss Jaguar (1993). Mondani sem kell, hogy a Jaguar illatszerek a népesség nagyja számára elérhetőbbek, mint az autók, bár a stílust hűen tükrözik. Legyen Ön is alfahím a Jaguar illataival! Még egy kis mosoly, csipetnyi humor, gálánsság, és a nőknél aratott siker borítékolható!

Illattippek a Jaguar autók rajongóinak

A legkeresettebb és elérhető áron kapható illat a Jaguar Classic (2002) férfi Eau de Toilette vagy másik változata a Gold (2013). Jó illattipnek számít még a modern úriemberek illatszereként ismert Jaguar For Men Imperial Eau de Toilette (2015). Fás-fűszeres illatkompozíció elegáns fekete, aranyozott díszítésű üvegbe zárva. Az illatesszencia mandarintól kezdve gyömbéren keresztül vetiverig terjed. A Jaguar Innovation Eau de Toilette (2014) férfias illat, amely bármilyen alkalom során viselhető. Hosszan tartó alaprétegében csábító vanília, pézsma és bőr található. A sportos beállítottságú férfiak illata a Jaguar Vision Sport Eau de Toilette (2015), amelyben a cédrus, jázmin és neroli jól sikerült illatkeveréke érezhető. A ciprusos-mentás Jaguar Performance férfi Eau de Toilette (2002) remek társ, ha éppen dolgozunk, sportolunk vagy szórakozunk. A párok is élvezhetik a márka kínálatát, hiszen nekik készült a Jaguar Fresh Man a Woman (2006).

Fedezze fel

Loading…
Értékelés

Még senki nem értékelte
Írjon véleményt elsőként

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest