🎁Max Factor termékek vásárlásához ajándék jár!

Goldwell Dualsenses Silver Samponok nőknek

Termékleírás

A Goldwell minőségi termékei teljeskörű hajápolást és hajformázást kínálnak. A Goldwell mostantól személyes fodrászaként működhet, hiszen mindig szép, egészséges és érdekes frizurát eredményez. A Goldwell Style Sign Creative Texture Roughman mattító hajwaxról például így a következő olvasható egy ajánlásban: „Fényt ad a hajnak, jó tartást és nem tapad.“ A Goldwell Dualsenses Color Shampoo színtartó sampon normál/vékony szálú hajra Zdenka rövid, frappáns értékelésében pedig: „Szuper, illatos és hajat mos.”

Goldwell: Német hajápolók

Az inspiráló Goldwell 1948-ban jött létre Németországban, és azóta is folyamatosan tökéletesíti a termékeit, terjeszkedik világszerte, miközben szorosan együttműködik a fodrászatokkal. Tudásanyagot biztosít nekik, támogatja őket kreativitásukban és visszajelzéseket vár tőlük további fejlesztések érdekében. A Goldwell célja a hajápolók lehető legegyszerűbb és legkíméletesebb használata otthoni környezetben is. Például 2012-ben az innovatív Kao technológiával tápláló, ammóniamentes tartós hajfestéket hozott létre. A hajfestékek előállítása során különös figyelmet kaptak a kíméletes hajfestést támogató fogyasztói trendek.

Goldwell terméktippek

Népszerű Goldwell termék a Salon Only Super Firm Mega Hold (600 ml) erős tartású hajlakk. A haj fényesebb lesz tőle és könnyen kifésülhető. Keresett még a Dualsenses Ultra Volume Shampoo (250 ml) hajdúsító sampon vékony szálú és normál hajra, amely nem tartalmaz szilikonokat. Más, rendszeresen rendelt Goldwell termékek a férfi sampon hajra és testre száraz és töredező hajra, hőkezelés előtti hajvédő szérum, hullámerősítő hajpermet. Ezenkívül a Goldwell kínálatában egyéb samponok, szárazsamponok, hajdúsító és hajformázó zselék, hajkondicionálók, hajpakolások és hajwaxok különböző hajtípusra, hajvédő és hajfénynövelő fejbőrnyugtató hajápoló spray-k festett hajra. A Goldwell professzionális hajápolói nagyon baráti áron kaphatók.

Fedezze fel

Loading…
Értékelés

Még senki nem értékelte
Írjon véleményt elsőként

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest