Vásároljon testápolókat, és a 2., alacsonyabb árú terméket nagyszerű 10%-os kedvezménnyel szerezheti be!

Chopard 1000 Miglia Eau de Toilette férfiaknak

Készleten   |  (ID: )
9 100 Ft
Kézbesítés:
Nem találta meg, amit keresett? Tekintsen meg hasonló illatokat! ÉRDEKELNEK A JAVASLATOK

Termékleírás

Az előkelő svájci Chopard ékszermárka illatszerekkel is kecsegteti vásárlóit. A női és férfi Chopard illatok izgalmasak és kínálatuk folyamatosan bővül. Azokat a nőket és férfiakat szólítja meg, akik kedvelik a virágos, fás, orientális és ínyenc illatjegyeket. A parfümőrök ezeket a tónusokat innovatívan, rafináltan, és főképp precízen munkálják meg. A márka olyan tapasztalt illatalkotókkal folytat együttműködést, mint Nathalie Lorson, Thierry Wasser, Michel Almairac vagy Alberto Morillas. Bármelyik Chopard illatra nézve ékszert látunk, ezenkívül pedig az üvegcse tartalma fokozza a viselője báját. Maga a termék pedig csodás látványt nyújt egy-egy pipereasztalon.

Chopard: Pazar ékszerek és illatköltemények

A Chopard 1860-ban látott napvilágot a svájci óraműves Louis-Ulysse Chopard (1836–1915) jóvoltából. Eleinte zsebórákat és luxusékszereket gyártott. A 20. század 60-as éveiben a Chopard modernizáláson ment keresztül, amit az új tulajdonosa, a német Karl Scheufele valósított meg. Jelenleg Svájcban több üzeme működik, és az egész világon számos butik és eladási pont tartozik hozzá. Néhány évvel később, 1986-ban exkluzív parfümök gyártásába kezdett, ennek keretén belül a Happy Diamonds női illattal debütált. Nevét egy jelentős órakollekcióról kapta, így az illatszerek és órák összekapcsolása valódi hagyománnyá nőtte ki magát a márka életében. A Chopard ékszerek és illatszerek egyenesen kincsnek nevezhetők. Egyébként a cannes-i filmfesztiválhoz is köthetők.

A világhírű Chopard illatok

A sikeres Chopard illatok egyike a Casmir (női illat, 1992), amely egyebek közt vaníliát, fűszereket, gyümölcsös illatjegyeket és kókuszt tartalmaz. Fokozatosan új értelmezéseket is kapott. A legendákat a Heaven (férfi illat, 1994) képviseli. A hívogató Wish női Eau de Parfum (1999) egyedi üvege csiszolt gyémántot ábrázol. Az újabb jellegzetes illatok egyik tagjai az Enchanted (női, 2012), a Happy Spirit női illatsorozat és 1000 Miglia férfi illatsorozat vagy az uniszex Chopard Collection (2017) és a Gardens Of Paradise (2018) illatgyűjtemény. Azon töpreng, milyen ajándékkal lepjen meg egy különleges személyt? Van egy tippünk: a drágakő formába öntött Chopard illat nyerő lehet.

Fedezze fel

Loading…
Értékelés

Még senki nem értékelte
Írjon véleményt elsőként