Britney Spears Island Fantasy Testpermetek nőknek

Készleten   |  (ID: )
 
  3 850 Ft
Kézbesítés:

Termékleírás

A Britney Spears illatok a híres énekesnő divatműhelyében készültek. Különösen a romantikus lelkű fiatal lányokat bűvölik el. Elsőként a Curious Eau de Parfum (2004) jelent meg, amely egy szikrázó, gyémántként tündöklő illat, így nem csoda, hogy bestseller lett. Az eredeti Britney Spears illatokra mindig illik a modern és szexi jelző, és parfümös üvegük is kellően díszes, például Swarovski kristályokat is találunk rajtuk. A márka rajongói nagyon szeretik, hogy az illatok sokáig tartanak és remek áron kaphatók. Ne habozzon és csapjon le rájuk, hogy elbűvölhesse a környezetét!

Britney Spears: Egy híresség illatmárkája

Britney Spears (szül. 1981) népszerű amerikai énekesnő, dalszerző és színésznő, aki Grammy és MTV Video Music Awards díjakat is kapott. A sztár kozmetikai márkája főleg a fiatalabb generációkat célozza meg. Ezt képviselik a vidám parfümös üvegek és a bennük rejlő Eau de Parfum és Eau de Toilette illatok. Típusukat tekintve leginkább friss virágos-gyümölcsösek édes kicsengéssel. A női illatvonal, amelybe a Curious, Fantasy, Private Show és Radiance tartozik, nem az egyetlen. Van egy uniszex Britney Spears Prerogative Eau de Parfum (2018) illat is, amelyben a kávé dominál. Így a férfiak és nők egyaránt kedvükre használhatják. A Britney Spears illatok egy együttműködés eredményei, amelyben a márka partnere az Elizabeth Arden.

Britney Spears játékos illattipek

A legmenőbb a Curious (2004) – Eau de Parfum magnóliával, körtével és lótuszvirággal. Következő a Fantasy (2005) – egy gazdagabb illatsorozat megalapozója, amelynek szívében a fehér csokoládé, a cup cake és a finom orchidea hódít. Népszerű még a Midnight Fantasy (2006) – csábító vaníliás-gyümölcsös Eau de Parfum az éjszaka királynőjének, de a Radiance (2010) is közkedvelt – élbűvölő illatkeverék tubarózsával és jázminnal a főszerepben. Ez a négy jellegzetesen kacér Britney Spears illat ajándékcsomagban is megjelent mini kiszerelésű parfümös üvegekkel. Keresett még a Private Show (2016), és mindenképp érdemes kipróbálni a Sunset Fantasy (2017) Eau de Toilette illatot, amelynek fő összetevője a tejhab. Kiváló csábító eszköznek bizonyult... Egy másik illattipp lehet a Fantasy Intimate Edition (2015). Az ínyenc édességet finoman leföldeli az ibolyalevél, a friss citrusok és a krémes utóillatok. Az illatösszetevők éppannyira képesek az átváltozásra, mint a nő, aki szívesen inspirálódik. Erősítse természetes szépségét és vonzerejét a népszerű Britney Spears márkával!

Fedezze fel

Loading…
Értékelés

Még senki nem értékelte
Írjon véleményt elsőként

Önnek válogattuk


Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest