4711 Acqua Colonia Pink Pepper & Grapefruit Eau de Cologne

Készleten   |  (ID: )
 
  6 500 Ft
Kézbesítés:

Termékleírás

Az uniszex 4711 Acqua Colonia Pink Pepper & Grapefruit eau de cologne azokat a nőket és férfiakat szólítja meg, akik kalandot és izgalmakat keresnek. Az illatkompozíciót a dél-afrikai esőerdőben tett expedíciók inspirálták, melyet Cecile Hua parfümőr abszolvált. Képzelje el az Önt körbevevő végtelennek tűnő zöld fakoronákat. Szippantsa be a forró, nedves rózsaborssal és egzotikus fás tónusokkal átszőtt levegőt... A modern eau de cologne ugyanis bárhol, bármikor felfrissít, amikor szükség van rá

A rózsabors és a grapefruit ereje

A könnyed Acqua Colonia Pink Pepper & Grapefruit az öröm és a boldogság valóságos megtestesülése. Fő összetevői az illat nevében is szereplő rózsabors és grapefruit. A Pink Pepper & Grapefruit eau de cologne leginkább a tavaszi és nyári napokon tűnik ki. De vajon milyen illatkategóriába sorolható? Az eau de cologne, avagy a kölni 3–5% illatanyagot tartalmaz és enyhe nappali illatként hat. Kicsit erőteljesebb, mint a borotválkozás utáni arcszesz, ám gyengébb, mint az eau de toilette vagy az eau de parfum.

Ideális illatválasztás nyaralásra a pár mindkét tagjának

A 4711 Acqua Colonia Pink Pepper & Grapefruit eau de cologne praktikus illat pároknak nyaralás során, hiszen elég egy üvegcsét a poggyászban tudni. Válassza a német 4711 illatát, amely máig forgalmazza a 18. században megjelent eredeti 4711 férfi kölnit is. Olyan híres személyiségek is használták, mint Johann Wolfgang Goethe, Napóleon vagy Diana hercegnő.

Fedezze fel

Loading…
Értékelés

Még senki nem értékelte
Írjon véleményt elsőként

Önnek válogattuk


Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest