Szűrők beállítása
Nem
Kategória
Márka
Ár
-
Terméktípus
Kiszerelés
-

Szájmaszkok

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Szájmaszkok

Szerezzen be szájmaszkot a fertőzéskockázat csökkentése érdekében kényelmesen online. Gondoljon az egész családra, és tegyen róla, hogy ne fogyjon ki az otthoni készlet. Kaphatóak nálunk többször használható szájmaszkok csodás motívumokkal gyerekeknek, valamint ajándékcsomag változatban fertőtlenítő géllel együtt. Közkedveltek az egyszer használatos szájmaszkok is gazdaságos kiszerelésben kedvező áron, például 50 vagy 10 darabos változatban. Többdarabos kiszerelésben kapható a többrétegű, ám könnyű és légáteresztő FFP2 szájmaszk is.

A szájmaszkok megfelelő használata

A szájmaszk elfedi a szájat és orrot. Ha van fém része, illesszük orrformánkhoz. Ügyeljünk rá, hogy az arcunk és a szájmaszk között ne legyen semmilyen rés. A szájmaszkot a fülhurok segítségével helyezzük fel, ne érjünk az elülső részéhez. A szájmaszk érintését követően mossunk kezzet alkoholos kézfertőtlenítővel vagy szappanal és vízzel.

Fontos a szellőztetés és távolságtartás is

A szájmaszkok hatékonysága különböző teszteknek volt és van alávetve. Például egy németországi repülő- és űrközpont által végzett tanulmány kimutatta, hogy bár az egyszerű textil szájmaszkok is segítenek a koronavírus terjedését megakadályozni, nem annyira megbízhatóak, mint a tanúsított egyszer használatos vagy többrétegű szájmaszkok. A tanulmány azt is kiemeli, hogy a szájmaszk viselésén kívül fontos a helyiségek rendszeres szellőztetése az aeroszol koncentráció növekedésének megakadályozása érdekében. Ezenkívül a tanulmány azt javasolja, hogy szájmaszk viselése esetén is tartsuk meg a megfelelő távolságot.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest