Salvador Dali DaliA Eau de Toilette nőknek

Nem találta meg, amit keresett? Tekintsen meg hasonló illatokat! ÉRDEKELNEK A JAVASLATOK

Termékleírás

Salvador Dalí a 20. század egyik legkiemelkedőbb művésze, aki elsősorban szürrealista festőként szerzett hírnevet. Egyedülálló tehetsége és határtalan fantáziája révén egyéb, nem csupán művészeti ágakban is kipróbálta magát, mint pl. a filmipar, szobrászat, fényképészet, divat, llatszerek. Csodálta a haute couture világát, mivel a művészet egy másik formájának tartotta, amelyik magas igényeket támaszt az eredetiséggel, kreativitással és tehetséggel szemben. Salvador Dalí olyan neves tervezőkkel dolgozott mint Coco Chanel vagy Christian Dior, és olyan divatlapokat tanulmányozott, mint a Vogue és a Harper’s Bazaar. Az illatszerek így művészi alkotóerejének egyik megnyilvánulási formájaként jelentek meg..

A Salvador Dalí illatok története

A művész A knidoszi Aphrodité arca megjelenik egy tájban c. festményén a szerelem istennője, Aphrodité ihlette érzéki ajkat és orrot ábrázolt. A Cofinluxe és Dalí együttműködése révén 1983-ban megszületett a ciprusos Dalí illat, amelyet élete szerelmének, feleségének, örök múzsájának Galenek ajánlott. A részegítő rózsa és jázmin illatú szívével az illat eredetileg limitált kiadásként jelent meg, fenomenális sikere azonban utat nyitott neki a világ számos parfümériájába.

Ajkak mint végtelen inspiráció

Salvador Dalí szerint a parfüm az emlékek és boldog pillanatok legszebb hírnöke“. Első illatának sikere hamarosan további közkedvelt illatok előállításához vezetett. A művész végeláthatatlan inspiráció-forrást talált a női ajkakban, amelyeket a szerelem és a szenvedély megtestesülésének tartott. Az érzéki ajkak iránti hódolatát a félig nyitott ajkakat ábrázoló Ruby Lips rubin és gyöngy bross megalkotásával fejezte ki. A márka 2004-ben bemutatta a káprázatos, ajkakat ábrázoló parfümös üvegbe zárt RubyLips virágos-gyümölcsös illatot. Próbálja ki a csábító Salvador Dalí illatokat, és lépjen be a művészet és az érzékiség világába.

Fedezze fel

Loading…
Értékelés

Még senki nem értékelte
Írjon véleményt elsőként

Termékalternatívák


Önnek válogattuk


Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest