Rochas Tocade Eau de Toilette nőknek

Készleten   |  (ID: )
 
  12 810 Ft
Kézbesítés:
Nem találta meg, amit keresett? Tekintsen meg hasonló illatokat! ÉRDEKELNEK A JAVASLATOK

Termékleírás

A francia Rochas olyan női és férfi illatszereket kínál, amelyeket a normál parfümériákat látogató vásárló sokszor nem is ismer. Segítünk, hogy ez másképp legyen... Javasoljuk, hogy olvassa el a következő régi történetet... A II. világháború alatt megszületett Franciaországban a különleges Rochas Femme illat, amely a valódi femme fatale illata lett. Megalkotója Edmond Roudnitska parfümőr. A sikeres illat nők és férfiak számos generációját tartotta lázban. Később, 1989-ben kisebb átalakuláson esett át. Könnyedebb ínyenc illat lett belőle. Az illatkompozícióban lédús őszibarack és szilva dominál. A vonzó parfümös üveg a tökéletes női idomokat testesíti meg. A Femme illatot ugyanis Mae West színésznő ihlette, aki igencsak buja nőies idomokkal büszkélkedett. A lényeg, hogy ez a legenda tovább él! A Femme és a többi kiváló Rochas illat az újdonságokkal együtt bizonyára Önnek is nagy örömet szerez.

Rochas: A hollywoodi sztárok illatmárkája

A divattervező és parfümgyártó Marcel Louis Jules Rochas (1902–1955) 1925-ben hozta létre a márkát Párizsban. Hollywood aranykorában innovatív divatot képviselt, pl. háromnegyedes kabátokat és zsebes szoknyákat tervezett. A híressé vált sellőruhák is az ő nevét dicsérik. Illatszerek terén leginkább a már említett egyszerű névre hallgató Femme vált ismertté. Egy klasszikus darab, amely a II. világháború végétől mindmáig kapható. Marcel Rochas halála után a parfümöt a Rue Francois-Ier utcában értékesítették. A cég irányítását a felesége Helene vette át, aki szintén divattervező volt. Ma a Rochas a Procter & Gamble része.

A leghíresebb Rochas illatok

A Rochas illatkínálatában számos híres darab szerepel. Ilyen a Femme (női illat, 1944), a klasszikus elegáns Madame Rochas (női illat, 1960), a könnyű Eau de Rochas (női illat, 1970), a barokkosan orientális Byzance (női illat, 1987), a Rochas Man (férfi illat, 1999) vagy a fiatalos Poupée (női illat, 2004). Kiváló értékelésnek örvend a virágos kicsengésű Rochas Eau Sensuelle Eau de Toilette (női illat, 2009), amely a jó hangulatért felelős illatok közé sorolható. A Mademoiselle Rochas finom női illatkollekció 2017-ben jelent meg. A Rochas parfümház tiszteletnek örvendő hagyománya a modernkor ritmusát követi, és a korábban is kiemelt fontosságú női létet ünnepli.

Fedezze fel

Loading…
Értékelés

Még senki nem értékelte
Írjon véleményt elsőként

Termékalternatívák


Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest